Köşe yazarlarına: Yazıklar olsun

Köşe yazarlarına: Yazıklar olsun

Erdoğan hem CHP'ye hem de köşe yazarlarına çok sert sözler söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın gündeminde Ankara'da düzenlenen "Seferberlik Yürüyüşü" vardı. Erdoğan hem CHP'ye hem de "Öcalan'ı kutsamak serbest, Cumhuriyet'i kutlamak yasak" diye yazı yazan Fatih Altaylı'ya sert sözler söyledi.

ÖCALAN POSTERİ SERBEST, ATATÜRK RESİMLERİ YASAK

"Bir ülkeyi yönetenler, o ülkenin en büyük bayramını o millete zehir eder mi? Burası Öcalan'ın posterlerini taşıyarak yürümenin serbest, Cumhuriyet pankartları, Atatürk resimleri taşıyarak yürümenin yasak olduğu bir ülke." diyen Altaylı'ya Erdoğan, "Yazıklar olsun" diye seslendi.

BU NASIL HADDİNİ BİLMEZLİK

Bazı köşe yazarlarına da hayret ediyorum. Onlar da şunu söylüyorlar. Ne olur sanki yürüyüş serbest bırakılsaydı diyor. Öcalan'ın posterine izin veriliyor da bayrağa ve Atatürk'ün posterine neden izin verilmiyor deniliyor. Yazıklar olsun size. Bu nasıl köşe yazarlığıdır, bu nasıl haddini bilmezliktir.

HİPODROMDA DA TÜRK BAYRAĞI VARDI

Siz nasıl oluyor da kalkıp burada Türk Bayrağı, Atatürk bunlar engellendi diyebiliyorsunuz? Hipodromda bulunanlar herhalde ellerinde Türk bayrağı'ndan veya Atatürk posterinden başka bir şey taşımadılar. Orada beraber olabilirdiniz neden olmadınız? Bu ayrımcılıktır bölücülüktür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.