Korkmazdan seçim değerlendirmesi

Korkmazdan seçim değerlendirmesi

Korkmazdan seçim değerlendirmesi

12 Haziran'da yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinin sonucunu değerlendiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, "Sandıklardan çıkan sonuçlar ülkemizdeki istikrarın ne kadar kalıcı olduğunu göstermiştir. Bu sonuçlarla kazanan Türkiye olmuştur" dedi.
12 Haziran'da Türk Milletinin özgür iradesi ile sandık başına gittiğini belirten MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, "Milletimiz kendi hür iradesini ülke yönetimine yansıtmak adına sandık başına gitti. Milletimizin geçmişe göre en yüksek katılımını sağladığı bu seçimler, Türkiye'de demokrasinin ne kadar sağlam olduğunun en büyük ispatıdır" dedi.
AKP’ye Büyükşehirler arasında en büyük oranda desteği Konya’nın verdiğini ifade eden Korkmaz, “Gecen genel seçimde de Konya AKP’ye en büyük desteği vermişti. Ancak yatırımlar konusunda şehrimiz beklediğini göremedi. Şehrimiz iktidar partisine verdiği destek sonucu yatırım beklemektedir. Yatırımların dağılımı konusunda adil davranılmasını bekliyoruz. Şehrimize büyük yatırımların yapılması gerek” dedi.

Seçim sonuçlarının iş adamları açısından da büyük anlamı olduğuna değinen Korkmaz, "12 Haziran seçimlerinin ardından yeni oluşacak Meclis’ten en büyük beklentimiz ekonomik istikrarın devam etmesidir. Nitekim milletimiz de istikrardan yana oyunu kullanmıştır" şeklinde konuştu. Konya'da Milletvekili seçilen tüm siyasilere başarılar da dileyen Korkmaz, "24. dönemde Konya'yı TBMM'de temsil edecek milletvekillerinden Konya'mız ve ülkemiz için hayırlı ve faydalı çalışmalarda bulunacaklarına inancımız tamdır" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.