Korkmaz: Gökhan’ın Atılmasında O Anki Reaksiyonum Normaldi

Korkmaz: Gökhan’ın Atılmasında O Anki Reaksiyonum Normaldi

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, hem içeride hem dışarıda takım olarak iyi oynadıklarını ancak istedikleri puanları toplayamadıklarını söyledi. Beşiktaşlı Gökhan’ın kırmızı kart görmesinde etkili olduğuyla ilgili...

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, hem içeride hem dışarıda takım olarak iyi oynadıklarını ancak istedikleri puanları toplayamadıklarını söyledi. Beşiktaşlı Gökhan’ın kırmızı kart görmesinde etkili olduğuyla ilgili iddiayı ise reddeden Korkmaz, “O anki reaksiyonum gayet normal.” dedi.

Bülent Korkmaz, kulüp tesislerinde bugün bir basın toplantısı düzenledi. Ligde geride kalan 9 haftayı değerlendiren Korkmaz, “Oyun olarak iyi oynuyoruz. Ama puan olarak istediğimiz puanın altında kaldık. Bunu sebebi de ilk yarı fikstürümüz gerçekten çok zor. 8 iç saha maçımız var. Bunların 5’ini daha önce şampiyon olmuş takımlara karşı oynuyoruz. İkinci yarıdaki iç sahamızda ise rakiplerimizle oynayacağız. Oyun olarak iyiyiz ama puan olarak daha yukarda olabilirdik.” diye konuştu.

Puan hedefiyle ilgili bir soru üzerine de Korkmaz, “Biz şampiyonluğa oynayan bir takım değiliz.” cevabını verdi. Son 3 haftada son dakikalarda attıkları gollerle galip geldiklerini ya da beraberliği yakaladıklarını belirten Korkmaz, bunun tesadüf olmadığını oyuncuların kazanma arzusundan kaynaklandığını anlattı.

'UILENBERG TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA YAPMIŞ'

UEFA Hakem Kurulu üyesi Jaap Uilenberg’in Beşiktaş maçında Gökhan’ın kırmızı kart görmesiyle ilgili “Kartın çıkmasının sebeplerinden biri, Erciyes teknik direktörün büyük baskı oluşturması. Fair-play’den uzak bir hareket.” sözlerini hatırlatılması üzerine de Korkmaz, talihsiz bir açıklama olduğunu kaydetti. Korkmaz, “Uilenberg, hakemlerin başdanışmanı olarak bu tür polemiklere girmemesi gerekiyor. Talihsiz bir açıklama olduğunu düşünüyorum. Kötü söz duyunca reaksiyon göstermeyen var mı? O anki reaksiyonum gayet normal.” şeklinde konuştu.

'PASSOLİG TARAFTARIN AZALMASINDA ETKİLİ OLDU'

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçlarda taraftarın az olmasında passolig uygulamasını etkisi olduğunu dile getirdi. Passolig’in parayla satılması kısmını anlayamadığını belirten Korkmaz, “Seyirci azlığıyla ilgili federasyon araştırma yaptı mı bilmiyorum. Passolig kulüplere maddi anlamda gelir sağlıyor. Parayla satın alınmasını anlayamıyorum. Bence parayla satılmamalı. Taraftarın azalmasında etkili olduğunu düşünüyorum. Daha önce böyle düşünmemiştim. Bu bir gerçek. Passolig’in olması lazım mı onu tartışmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

Basın toplantısı sonrası Kayseri Erciyesspor, Eskişehir maçı hazırlıklarına başladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.