Koreli Ve Malaylar, Kimse Yok Mu Aracılığıla Açe’de Et Dağıttı

Koreli Ve Malaylar, Kimse Yok Mu Aracılığıla Açe’de Et Dağıttı

Kimse Yok Mu’nun Endonezya'nın Açe bölgesindeki kurban organizasyonuna Koreli ve Malay yardımseverler de katıldı.Her sene tüm dünyada Kurban Bayramı’nda fakirlerin yüzünü güldüren Kimse Yok Mu, bu yıl da Endonezya’nın Açe bölgesinde...

Kimse Yok Mu’nun Endonezya'nın Açe bölgesindeki kurban organizasyonuna Koreli ve Malay yardımseverler de katıldı.

Her sene tüm dünyada Kurban Bayramı’nda fakirlerin yüzünü güldüren Kimse Yok Mu, bu yıl da Endonezya’nın Açe bölgesinde et dağıtmaya devam etti. Türkiye’ye göre bir gün geç Kurban Bayramı’nı kutlayan Açe’de et dağıtan Kimse Yok Mu’ya bu yıl farklı ülkelerden yardımseverler de katılım gösterdi. Malezya’dan ve Güney Kore’den Kimse Yok Mu’nun Kurban organizasyonuna katılmaya gelen yardımseverler, çok duygulandıklarını aktardı.

Cihan Haber Ajansı’na konuşan Gong Yun-hee, Güney Kore’deki bir Türk arkadaşı vasıtası ile Kimse Yok Mu’nun Açe’de et dağıttığını öğrendiğini söyledi. Kendilerinin de Güney Kore’de bir sivil toplum örgütü kurmaya çalıştıklarını ileten Gong, sözlerini şöyle devam ettirdi: “Açe’deki bu yardımlaşma organizasyonuna bizzat katılarak hem o yardımlaşma duygusunu yaşayıp, hem de bu organizasyonların nasıl yapıldığını kendi gözlerimiz ile görmek istedik.”

Koreli arkadaşı ile beraber Açe’ye gelen Yun Yelim ise yardımlaşma duygusunu tatmaktan dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Güney Kore’de son zamanlarda ekonomik durumu kötü olanlara yardım etme bilincinin kaybolmaya başladığını söyleyen Yun, Kimse Yok Mu ile beraber ihtiyaç sahibi Açelilere et dağıtmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.