Koray Aydın imza toplayacak mı?

Koray Aydın imza toplayacak mı?

Dün gerçekleştiren MHP Kurultay'ından Koray Aydın, istediği oy oranının altında oy alsa da MHP'deki yerini sağlamlaştırdı...

MHP'nin 10. Olağan Büyük Kongresi dün Ankara'da yapıldı. MHP tarihi bir gün yaşadı. Alparslan Türkeş’in ölümünden sonra ilk kez ciddi bir liderlik yarışı verildi. Genel başkanlık için 3 kişinin yarıştığı kurultayda Devlet Bahçeli en yakın rakibi Koray Aydın'a fark attı. 

10'uncu MHP Genel Kurultay'ında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin en yakın rakibi Koray Aydın 72 delegenin oyunu alarak Genel Başkanlık seçimine katıldı. Oylama sonrası Devlet Bahçeli 725 oy alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Daha önce adaylık yarışına girdiği kongredeki 132 oyunu 441'e çıkaran Koray Aydın cephesinde ise durum karışık.

BU YARIŞTAN GÜÇLENEREK ÇIKTIK

Koray aydın'ın beklediği oy sayısı, 650-700 civarındaydı. Koray aydın'ın basın sözcüsü, beklentinin altındaki oy için İnternethaber.com'a açıklama yaptı:

"Şu an durum değerlendiriliyor, olağanüstü bir kongreye gitme gibi bir düşüncesi yok fakat bu yarıştan güçlenerek çıktık, alınan oy parti içi muhalefetin güçlendiğini gösteriyor. Kurmaylarla yapılacak olan görüşmeden sonra gerekirse bir basın açıklaması yapılacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.