Kopan bacağı yerine dikildi

Kopan bacağı yerine dikildi

Konyada geçirdiği motosiklet kazasında yaralanan gencin kopan bacağı, Özel Medline Konya Hastanesinde gerçekleştirilen operasyonla dikildi

Konya’da geçirdiği motosiklet kazasında yaralanan gencin kopan bacağı, Özel Medline Konya Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla dikildi.
Yağmurlu havada kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybeden 17 yaşındaki Okan Aksakbağı’ın sol bacağı geçirdiği kazada diz kapağından koptu. Aksakbağı’nın kopan bacağı Özel Medline Konya Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün, Op. Dr. Ümit Yar, Op. Dr. Serhat Yıldırım ve ekibi tarafından 4 saat süren ameliyatla yerine dikildi. Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün ameliyatla ilgili yaptığı açıklamada, “Hastanın sol bacağındaki atar ve toplardamarlar çok ciddi hasar gördüğü için sağlam olan sağ bacağının damarlarını aldık. Bypass ameliyatlarında kullanılan bu yöntem ile kopuk olan damarların tamirini gerçekleştirdik. 4 saat süren zor ve riskli ameliyatın sonunda hastanın dolaşımı normale döndü” dedi.
Geçirdiği başarılı operasyonun ardından mutluluğunu ifade eden Aksakbağı da, “Kazayı geçirdikten sonra yaşadığım korkuyu, ümitsizliği ifade edemem. Hastaneye gelir gelmez hemen ameliyata aldılar. Doktorlarıma çok teşekkür ederim. Her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Tekrar yürüyebilecek olmak benim için hayattaki en büyük ödül” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.