Konyayı en iyi şekilde temsil ettik

Konyayı en iyi şekilde temsil ettik

Adalet ve Kalkınma Partisi 23. dönem TBMM Konya Milletvekillerinden Hasan Angı ve Muharrem Candan gazetemize veda ziyaretinde bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi 23. dönem TBMM Konya Milletvekillerinden Hasan Angı ve Muharrem Candan gazetemize veda ziyaretinde bulundu. 12 Haziran seçimlerinde aday listesinde gösterilmeyen ve iki dönem milletvekilliği yapan Hasan Angı ve Muharrem Candan, milletvekillikleri döneminde Konya’ya en iyi şekilde faydalı olmaya çalıştıklarını söyledi. Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan’la görüşen Hasan Angı ve Muharrem Candan, 8,5 yıldır gerçekleştirdikleri faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Milletvekillikleri döneminde Konya’ya en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade eden Hasan Angı, birçok büyük projenin hayata geçtiğini ve birçoğunun da yapım aşamasında olduğunu kaydetti. 2 dönem milletvekilliğinin ardından bayrağı yeni arkadaşlara devrettiklerini anlatan Angı, “Bugüne kadar birçok önemli hizmete imza attık. Bu hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sivil hayatta güzel işler yapmaya gayret göstereceğiz. Herkesten helallik diliyorum. Siyasette yeni dönemin ise hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

2 dönemde gerçekleştirdikleri çalışmalarla başarılı olduklarını aktaran Muharrem Candan da hızlı tren ve KOP’un bunların iki örneği olduğunu söyledi. Konya’nın sorunları kapsamında üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerine inandığını dile getiren Candan, şunları söyledi: “Bu nedenle millete karşı mahcup olmadığımızı düşünüyorum. Fakat bundan sonrada bayrağı devrettiğimiz arkadaşları yakından takip edeceğiz. Gerektiği zaman kendilerini uyarıcağız. Toplum içinde Konya’nın sorunlarının çözümü için bir fert olarak gayret göstereceğiz. Aslında bir siyasi partinin de 3 defa iktidara gelmesi projelerinin kabul gördüğünün bir sonucu. Artık seçmen yapılanlara bakarak yapılacaklar için oy veriyor. Bundan sonra sorumluluğumuz daha da ağır. En büyük arzumuz partilerin seçim meydanlarında vaat ettikleri anayasa değişikliliğini tartışma yaratmadan yaparlar ve Türkiye’yi yüz yıl ileriye götürecek bir anayasayı ortaya koyarlar. Çünkü AK Parti’nin oyları artsa bile anayasayı kendi başına yapabilecek çoğunluğa sahip olamadı. Bu noktada meclisteki partilere önemli görev düşüyor.” Konya’ya kurulacak KOP idaresinin yakından takipçisi de olacaklarını dile getiren Candan, bunun yanında Konya Ovası’na başta Gevne’deki su olmak üzere alternatif su kaynaklarının da getirilmesi ve bunların Mavi Tünel kapsamına alınması için gerekli çalışmaların yapılmasına katkı sunacaklarını da kaydetti. 

Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan da, milletvekillerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. 2 dönem milletvekilliği görevlerinde bulunmuş olmaları nedeniyle ülkenin vizyonuna katkılarının bundan sonra daha büyük olacağını ifade eden Arslan, “Dünden aldıkları değerleri yarına taşıma noktasında akil insanlar gibi önemli bir inisiyatif almalılar. Konya ve Türkiye’nin sorunlarına ilişkin kendilerinden beklentilerimiz vardır. Bu beklentileri yerine getireceklerine inanıyoruz. Sayın vekillerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.