Konya'ya Rus gelin

Konya'ya Rus gelin

Dil eğitimi için gittiği Rusya'da internette tanıştığı Natalia Sibilova (27) ile evlenen Konyalı Veli Ergülcan (29), memleketinde düğün yaptı

Dil eğitimi için gittiği Rusya'da internette tanıştığı Natalia Sibilova (27) ile evlenen Konyalı Veli Ergülcan (29), memleketinde düğün yaptı.
Rusya'nın Kursk şehrine dil eğitimi için giden Ergülcan, internet üzerinden Sibilova ile tanıştı. İki yıl boyunca görüşen çift, geçen yıl evlenme kararı aldı.
İlk düğünlerini Rusya'da yapan çift, ardından Türkiye'ye gelerek Antalya'da resmi törenle dünya evine girdi. Evliliklerinin üzerinden bir yıl geçen çift, Ergülcan'ın memleketi Konya'da da bir düğün yapma kararı aldı. Mavi Salon'da düzenlenen düğünde, aile dostlarıyla bir araya gelen gelin ve damat, üçüncü kez düğün merasimi düzenlemiş oldu.
Ergülcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'da turizm sektöründe çalıştığını söyledi. Eşini internette tanıdığını anlatan Ergülcan, eşiyle nerede yaşayacaklarına karar vermediklerini, Antalya'da ya da Rusya'da kalabileceklerini açıkladı.
Sibilova ise ilk gördüğü anda eşine aşık olduğunu, Türk düğünlerinin çok kalabalık olmasının kendisini şaşırttığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.