Konya'ya 632 kilometre uzaklıktaki köyden su geliyor!

Konya'ya 632 kilometre uzaklıktaki köyden su geliyor!

Konya'da yeni bir su markası satışa çıktı. Kaynağı Kocaeli Gölcük Ayvazpınar köyünde bulunan Kuzeyden, 7,4 pH değeri ve doğal mineralli yapısıyla hiçbir insan müdahalesi olmadan yeryüzüne çıkıyor.

Konya'da pet şişe ve damacana su kullanımı artıyor. Musluk suyuna sıcak bakmayan Konyalılar, ya damacana siparişi veriyor ya da marketten 5 litrelik sulardan alıyor. Bilindik su şirketlerinin yanı sıra, yeni markalar da dikkatleri üzerine çekiyor.

su-433.jpeg

Konya'da son 1,5 aydır bazı yerel marketlerde satılan bir su markası da Konyalıların beğenisini kazandı. Kuzeyden Su ismiyle Konya pazarına giren bu su markası, petrollerde ve bazı yerel marketlerde satılıyor. Suyun tadı Konyalılar tarafından çok beğenildi. Bu su, Konya'ya 632 kilometre uzaklıkta bulunan Kocaeli Gölcük Ayvazpınar Köyü'nden geliyor.

kuzeyden-su-2.jpg

KONYALILARIN TERCİHİ 5 LİTRE VE 0,33 LİTRE!

Kuzeyden Su markasının damacanası, 5 litresi, 1,5 litresi, 1 litresi, 0,5 litresi ve 0,33 litresi bulunuyor. Konyalılar en çok 5 litrelik ve 0,33 litrelik suyu tercih ediyor. Ankara, İzmir, Bursa, Antalya gibi şehirlerin yanı sıra, Konya'da da satışı başlayan Kuzeyden Su'yun kaynağı Gölcük Ayvazpınar köyünde bulunuyor.

kuzeyden-su-1.jpg

Kuzeyden, 7,4 pH değeri ve doğal mineralli yapısıyla hiçbir insan müdahalesi olmadan yeryüzüne çıkıyor. Doğal mineralli sular yer altından kendi yollarıyla çıkan ve içinde çözünen mineral miktarı olarak kaynak suyundan daha zengin sular olarak biliniyor.

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum