Konyaspor’un yeni sağlık sponsoru Medova oldu

Konyaspor’un yeni sağlık sponsoru Medova oldu

Konyaspor’un 2024-25 sezonunda sağlık sponsoru değişti. Yeşil-beyazlı ekibin yeni sağlık sponsoru Medova Hastanesi oldu

Konyaspor’un 2024-25 sezonunda sağlık sponsoru değişti. Yeşil-beyazlı ekibin yeni sağlık sponsoru Medova Hastanesi oldu

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine, Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz ve Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Olcay ile her iki kurumun yöneticileri katıldı.

Konyaspor'uun yanında yer alan Medova Hastanesi’ne teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkanımız Ömer Korkmaz, şunları kaydetti:

"Sağlık sektörünün önde gelen kurumlarından olan Medova Hastanesi, Konyaspor'umuzun yanında yer aldı. Kulübümüze verilen her destek çok kıymetlidir. Sağ olsunlar Medova Hastanesi de bu noktada bizleri yalnız bırakmadı. Şehrimizin iki önemli markasının birleşmesi bizleri fazlasıyla memnun etti. İnşallah yıllarca sürecek Konyaspor - Medova birlikteliği için bugün ilk temeli attığımızı düşünüyorum.

“Konya’mızdaki kurum ve kuruluşlar ile oluşturduğumuz bu birliktelikler, kulübümüzü olumlu yönde etkilediğine şahit oluyoruz. Bugün, Süper Lig 2024-2025 sezonunu kapsayan sağlık sponsorluk anlaşmasını imzaladık. Sponsorluk anlaşmasının gelecek sezonlarda devam edeceğini tahmin ediyorum. Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seçkin Olcay başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, bu birlikteliğimiz güzel başarılar yaşamamıza vesile olacak.”

GURURLU VE HEYECANLIYIZ

Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Olcay ise Konyaspor ile işbirliği yapmanın gurur ve heyecanını yaşadıklarının altını çizerek, şöyle devam etti:

"Medova Hastanesi, hizmete başladığı 2016 yılından bu yana sağlık alanında gerçekleştirdiği ilklerle ve yeniliklerle Konya halkına yalnızca sağlık hizmeti vermekle kalmamış; çevreye, topluma, eğitime ve spora verdiği desteklerle birçok önemli projeye katkıda bulunmuştur.

Bu kapsamda 2024-25 sezonu için Konyaspor futbol kulübüyle sağlık sponsorluğu anlaşması imzalamış bulunmaktayız. Böylelikle hem maddi hem de vereceğimiz sağlık hizmetleriyle kulübümüzün elde edeceği başarılarda bir nebze olsun pay sahibi olmak bizleri gururlandıracaktır. Umuyorum ki bu iş birlikteliğimizi daha da ileriye taşıyacak adımları zaman içerisinde atmaya devam edeceğiz."

İmza töreni, forma takdimi ve stadyum gezisi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.