Konyaspor'un transfer listesindeydi! Bu oyuncu takımını şampiyon yaptı

Konyaspor'un transfer listesindeydi! Bu oyuncu takımını şampiyon yaptı

Konyaspor’un transfer gündeminde olan oyuncu takımı Olympiakos’u UEFA Konferans Ligi'nde şampiyon yaptı. Yıldız futbolcu Fiorentina’ya attığı golle tarihe geçti

UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde Vincenzo Italiano'nun yönetimindeki Fiorentina'yı 1-0 mağlup eden Jose Luis Mendilibar'ın ekibi Olympiakos, kupanın sahibi oldu. Atina'da bulunan OPAP Arena'da oynanan maçın normal süresi 0-0 sona erdi ve maç uzamalara gitti. Uzatmalarda Olympiakos'a kupayı getiren golü ise 116. dakikada Ayoub El Kaabi kaydetti.

KARİYERİNE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNU EKLEDİ

Bu sonuçla birlikte Olympiakos tarihinde ilk kez müzesine bir Avrupa kupası götürmeyi başarırken, Yunan ekibinin İspanyol teknik direktörü Jose Luis Mendilibar geçtiğimiz sezon Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi'ni kazandıktan sonra bu sezon da kariyerine bir Avrupa kupası şampiyonluğu eklemiş oldu.

KONYASPOR’UN TRANSFER LİSTESİNDEYDİ

Yunan ekibi Olympiakos’un UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki başarısına büyük katkı sağlayan Ayoub El Kaabi 2023 sezonun devre arası transfer döneminde Konyaspor’un kapısından dönmüştü. Yeşil-beyazlı ekip oyuncunun transferi için yoğun çaba harcamasına rağmen futbolcu daha fazla maaş veren Olympiakos’u tercih etti.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum