Konyaspor’un puanı bile yok

Konyaspor’un puanı bile yok

Hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak Torku Konyaspor’un deplasmanda rakibine karşı üstünlüğü bulunmuyor. Kendi evinde rakibine karşı maç kazanan yeşil-beyazlı ekip dış sahada ise puan bile alamadı.

Torku Konyaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları puan umuduyla devam ediyor. Bugüne kadar deplasmanda  rakibinden puan dahi alamayan yeşil-beyazlı ekip bu sezon bu istastikleri yıkmak istiyor.    Ligin 11. haftasında, Pazar günü şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu stadında karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da bu maç öncesi eksik yok. Bir günlük izinin ardından Pazartesi günü yeniden topbaşı yapan yeşil-beyazlı taktımda planlar puan için yapılıyor. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanlar Cumartesi günü tamamlanacak ve takım aynı gün akşam saatlerinde havayoluyla İstanbul’a uçacak.

Ligde, geride kalan 10 hafta da 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alan ve 16 puanla 6. sırada yer alan Torku Konyaspor eksi 2 averaja sahip bulunmakta. Kartallar maçtan sonra yine havayoluyla Konya’ya dönecekler.

Torku Konyaspor’un başarılı futbolcularından Abdou Razack Traore, ülkesi Burkina Faso Milli takımına davet edildi. Burkina Faso’nun 12 Kasım 2015 Perşembe günü Benin ile 2018 Dünya Kupası grup eleme maçında karşı karşıya gelecek. Traore’nin ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor

FENERBAHÇEYE ŞANSI TUTMUYOR

Torku Konyaspor hafta sonu deplasmanda konuk olacağı Fenerbahçe karşısında henüz puan alamadı.

geçtiğimiz sezon rakibiyle iç sahada berabere kalan kartal bir önceki sezonda ise muhteşem bir geri dönüşle rakibini yenmişti.  Ancak tarihinde Fenerbahçe’yi deplasmanda yenemeyen Torku Konyaspor bu kez kazanarak yeni bir tarih yazmak istiyor  Son 2 haftada 5 puan kaybeden Konyaspor, Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyor. Torku Konyaspor rakibi ile ligde dış sahada oynadığı 14 maçın tamamını kaybetti. 1988-1989 tarihinde başlayan rekabette yeşil-beyazlılar rakibinden deplasmanda puan alamadı. Kartal oynanan 14 maçta birçok farklı yenilgide aldı. Konyaspor Fenerbahçe’ye deplasmanda 11 golü atarken kalesinde tam 46 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.