Konyaspor'un oyuncularına teklif yağıyor!

Konyaspor'un oyuncularına teklif yağıyor!

Konyaspor’da transfer hareketliliği sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezon için transfer yapmaya hazırlanırken mevcut futbolcularına da transfer teklifleri geliyor

ALASSANE NDAO’YA YURT DIŞINDAN TEKLİF VAR
Süper Lig takımı Konyaspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Şu ana kadar olan süreçte iç ve dış transferde 1’er futbolcuya imza attıran yeşil-beyazlılarda bir de ayrılık yaşanabilir. Sezona İstanbulspor'da başlayan devre arasında Konyaspor'a transfer olan Alassane Ndao'yu Rus takımı Lokomotiv Moskova talip oldu.
Senegalli hücum oyuncusunun temsilcisi Doğan Ercan, Rus kulübünün gelecek hafta Konyaspor'a resmî teklif vereceğini söyledi. Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ercan, ''Lokomotiv uzun süredir Alassane Ndao'yu takip ediyor. Son olarak sportif direktörleri Konyaspor - Galatasaray maçına geldi. Ndao'yu çok istiyorlar. Gelecek hafta Konyaspor'a resmî teklif sunacaklar. Karar Konyaspor'un, bizim sözleşmemiz var. Kulübün vereceği karara göre hareket edeceğiz'' dedi.
Doğan Ercan, Rusya'dan Dinamo Moskova ve Grozni takımlarının de Alassane Ndao'yu ile ilgilendiğini söyledi.
Geçen sezon Süper Lig'de toplam 37 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi.
METEHAN MERT’E GAZİANTEP KANCASI
Gaziantep FK Konyaspor'dan Metehan Mert ile yakından ilgileniyor. Gaziantep FK'nın stoper Mert'i kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği ifade edildi. Gençlerbirliği ve Hacettepe'de de forma giyen Metehan Mert, geçen sezonun 22. haftasında Gaziantep FK maçında kendi kalesine gol atarak Konyaspor'un deplasmandan 1 puanla ayrılmasına sebep olmuştu. 31. dakikada Mert'ten seken top Konyaspor ağlarına gitmiş ve maç 1-1 berabere bitmişti.
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum