Konyaspor'un hedefi; Yiğido

Konyaspor'un hedefi; Yiğido

Sezonun ilk galibiyetini Pazar günü Ankara deplasmanında Osmanlıspor’u devirerek alan Torku Konyaspor, puanını 5’e çıkartarak moral ve güven kazandı. Kartal'ın şimdi tek düşüncesi Sivasspor maçı

Torku Konyaspor’da, ligin 5. haftasında, deplasmanda Sivasspor ile oynanacak maçın hazırlıkları başladı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki akşam yapılan antrenmanda Osmanlıspor maçında ilk 11'de oyuna başlayan oyuncular koşu ve ayak tenisi sonrasında koşu ile antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcular ise, salonda yapılan CORE ve denge-ağırlık çalışmasının ardından sahada pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.  Dün sabah sahada teknik-taktik çalışma yapan Kartallar, bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki antrenman daha yaparak hazırlıkları tamamlayacaklar. Torku Konyaspor Sivas’a muhtemelen Cuma günü öğleden sonra gidecek.  Sezonun ilk galibiyetini Pazar günü Ankara deplasmanında Osmanlıspor’u devirerek alan Torku Konyaspor, puanını 5’e çıkartarak moral ve güven kazandı. Kartallar, son deplasman galibiyetini geçtiğimiz sezon 32. hafta da İstanbul’da Beşiktaş’ı Torje’nin golüyle 1-0 yenerek almıştı.  Torku Konyaspor’da, Sivas maçı öncesi Kaya’nın tedavisi sürdürülmekte. Takımda kırmızı kart cezalısı Dosa Junior dışında eksik yok. Moral süper. Planlar 3 puan için yapılıyor. Traore’nin de ene kısa sürede tam hazır olarak takımdaki yerini alacağı açıklandı.

ÖMER ALİ: GALİBİYET MORAL OLDU

Ömer Ali Şahiner, Osmanlıspor karşısında geriden gelerek maçı kazanmalarının takım adına ekstra bir moral motivasyon kaynağı olduğunu ifade ederken, bu galibiyeti Sivasspor deplasmanından alınacak sonuçla pekiştirip yollarına sağlam adımlarla devam etmek istediklerini söyledi. Osmanlıspor maçının kendileri açısından iki devreli bir maç olduğuna işaret eden  Ömer Ali Şahiner, "Bakıldığında ilk yarısı bizim adımıza istemediğimiz bir şekilde tamamlandı. İyi oynamadık ve soyunma odasına 1-0 geride gittik. Devre arasında hocamız bize neler yapmamız gerektiği şeklinde uyarılarda bulundu. Bunu uygulamak için sahaya çıktık. Daha agresiftik ve hemen golü bulduk. Bu özgüvenimizi arttırdı. İkinci golle öne geçtik. Her şey yolunda giderken kırmızı kart ile 10 kişi kalmamız kalan dakikalarda bizi zorladı. Ama saha içerisinde yardımlaşarak, açıklarımızı kapatarak inanılmaz bir mücadele örneği ortaya koyduk. Beraberinde de kazanmasını bildik. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bizim adımıza son derece önemli bir galibiyet aldık. Bu bize hem moral motivasyon hem de özgüven adına iyi geldi. Şimdi önümüzde Sivasspor deplasmanı var. Aldığımız galibiyeti devam ettirme ve seri yakalama adına büyük önem veriyoruz. İnşallah oradan da galibiyetle dönerek çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Biz yeni bir takımız ve oynadığımız her maç uyum sorununu ortadan kaldırma adına önemli. İlerleyen haftalarda daha iyi bir Konyaspor izlettireceğimize inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.