Konyaspor’un  gençleri görev bekliyor

Konyaspor’un gençleri görev bekliyor

Konyaspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen genç futbolcular yeni sezonda A takım forması giymek istiyor

Yabancı kontenjanın düşürülmesi ve Türk oyuncuların ön plana daha fazla çıkacağı yeni sezonda Konyaspor’un sözleşmeli genç oyuncuları ve Konyaspor Futbol Akademisinden yetişen Kiralık olarak görev alan oyuncular:
ADEM EREN KABAK (Ön Libero): TFF 1. Lig’de Şanlıurfaspor’da 28 maç oynadı ve tecrübe kazandı. Bu sezon Konyaspor’a katkı sağlayacak bir oyuncu..
AHMET KARADEMİR (Sol Kanat): 2.Lig kulüplerinden Karamanspor’da bu sezon tüm dikkatleri üzerine çekti.30 maçta oynadı.5 asist ve 1 gol ile takımına katlı sağladı. Takımına 9 penaltı kazandırarak Süper Lig’de Yabancı kısıtlamasının ve maliyetlerin yüksek olmasından dolayı kadroda devam etme şansı yüksek ve potansiyelli oyuncu. Önceki sezonlarda kupa ve ligde de süre aldığı düşünülürse Konyaspor bu sezon çok katkı sağlayacak bir futbolcu kazanmış olacak.
H.MERT UYANIKER (Ön Libero): 1922 Konyaspor’da 2-3 sezondur istikrarlı bir şekilde süre aldı. Pilot takımımız 2.Lig’de mücadele ettiği dönemde de sürekli oynadı.
YAŞAR KAVAS (Stoper): 1922 Konyaspor’da lig ve kupada toplam 15 maçta süre aldı.
ÇAĞDAŞ ŞENDUR (Orta Saha): 2004 doğumlu orta saha oyuncusu 17 maçta görev aldı.
ATABERK KARABABA (Sağ Kanat): Devre arasında 2.Lig kulübü Karamanspor’da kiralık olarak oynayan genç yetenek 7 maçta görev aldı.
2023/2024 sezonuna A takım kadrosunda yer alan genç oyuncular; Deniz Ertaş (Kaleci), Mehmet Erdoğan (Kaleci), Mehmet Ali Büyüksayar (Sol Kanat), M.Semih Kocatürk (Ön Libero) ve Ömer Sağlam (10 Numara) ise yeni sezonda Konyaspor için büyük avantaj olacak.
Yabancı kontenjanın düştüğü sezonda genç oyuncularda forma rekabetine girecekler. Pilot takımda Konyaspor Akademisinden yetişen; Aybars Tüfekçi (Stoper) ve Oğuzhan Şahin Uzun (Sağ Kanat) dikkat çeken oyuncular olarak ön plana çıkan isimler oldular

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum