Konyaspor'un genç kalecisi Avrupa yolcusu

Konyaspor'un genç kalecisi Avrupa yolcusu

Konyaspor’un milli kalecisi Deniz Ertaş sezon içerisinde gösterdiği performans ile yerli ve yabancı takımların transfer listesine girdi.

19 yaşındaki kaleci özellikle İstanbul deplasmanında Galatasaray karşısında dikkat çeken bir performans ortaya koymuştu. Deniz Ertaş son olarak U19 Millî Takımı ile , Moldova'da düzenlenen Uluslararası Turnuva'da şampiyon oldu milli takım son maçında Kazakistan'ı 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Bu maçlarda da forma giyen 19 yaşındaki genç kaleci bir çok kulübün radarında yer aldı.yerli ve yabancı birçok kulüp bu maçları takip ederek Deniz hakkında notlar tuttu
İTALYA VE FRANSA İLK SIRADA
Son dönemde ismin Süper Lig ve Avrupa takımlarıyla anılıyor. Özellikle Sassuolo ve Lille kulüplerinin takibinde olduğu ifade ediliyor.
Deniz Ertaş transfer söylentileri ile ilgili şunları söyledi
"Evet, bu kulüplerle ilgili benim de kulağıma gelen bazı duyumlar oldu. Şu an ilk hedefim Konyaspor'da daha fazla forma şansı bulmaktır. Ardından Konyaspor'a para kazandırarak Avrupa'ya transfer olmak istiyorum. İnşallah bir gün bu hayalimi gerçekleştirmek nasip olur."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum