Konyasporlu yöneticiden üzen transfer cevabı

Konyasporlu yöneticiden üzen transfer cevabı

Konyaspor’da yeni sezon için kadro yapılanması devam ediyor. Yeşil-beyazlı yönetim maddi zorluklar içerisinde transfer yapmaya çalışırken taraftarlar ise transfer konusunda kendilerini heyecanlandıracak isimler istiyor.

Konyaspor sevdalısı taraftarlar transfer isteklerini sosyal medyadan dile getiriyor. Birçok kaliteli ismi takımda görmek isteyen yeşil-beyazlı taraftarlar Konyaspor yönetimindeki transferden sorumlu isimleri etiketleyerek isteklerini iletiyorlar. Bu istekler bazen olumlu geri dönüşler alırken bazen ise olumsuz ve üzücü sonuçlanabiliyor. Son olarak yapılan transfer paylaşımında Konyasporlu yöneticinin cevabı taratarı üzdü

whatsapp-image-2024-06-25-at-13-55-20-001.jpeg

Konyasporlu taraftar Sosyal medya hesabı X'te Marege ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda "Şöyle baba forvet alınmalı" yorumunda bulunarak Konyasporlu yönetici Yusuf Küçükbakırcı'yı etiketledi. Bu paylaşıma Küçükbakırcı’nın cevabı ise üzücüzü oldu. Yusuf Küçükbakırcı "Maalesef Türkiye'ye gelmiyor" cevabını verdi. BAE takımlarından Sharjah ile sözleşmesi biten ve kulüpsüz durumdaki Marega, geçtiğimiz sezon 31 maçta 11 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Güncel değeri ise 2 milyon euro olarak belirtiliyor.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum