Konyaspor’da yüzler gülüyor

Konyaspor’da yüzler gülüyor

Torku Konyaspor’da Akhisar Belediyespor deplasmanında alınan galibiyetle ikinci yarıya başlamanın sevinci yaşanıyor. Yeşil-beyazlı oyuncular kötü saha ve hava koşullarına rağmen önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ettiler

Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Akhisar ‘ı 2-0 mağlup eden  Torku Konyaspor’da  takım kaptanı Ali Çamdalı, Ali Turan ve H.İbrahim Sönmez, kötü saha ve hava koşullarına rağmen önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ettiler.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK

Sezonun ikinci yarısına zorlu bir maçla başladıklarını ifade eden takım kaptanı Ali Çamdalı "Biz sahada birbirimizle mücadele etmeyi beklerken buna iki takım adına da son derece kötü bir saha zemininin eklendiğini gördük. Bu tür sahalar Türk futboluna yakışmıyor. Ayrıca olumsuz hava koşulları da futbol oynamayı zorlaştırdı. Ama bulduğumuz gol ve hemen akabinde gelen ikinci gol moral anlamında bizi bir adım daha öne çıkardı. İkinci devrede mücadelemizi sürdürdük. Skor avantajımızı korduk. Bizim için sezonun ikinci devresine puan ya da puanlarla başlamak önemliydi. Aldığımız galibiyet çok iyi oldu. Kalan haftalarda da bu iyi sonuçları devam ettirip hedefimize ulaşmak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

H.İBRAHİM SÖNMEZ "ÇOK ÖNEMLİ ve DEĞERLİ BİR GALİBİYET ALDIK"

Konyaspor’un genç forveti Halil İbrahim Sönmez maçla ilgili şunları söyledi: “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Ama maçtan önce saha zemininin ve hava şartlarının bu kadar kötü olacağını düşünmüyorduk. Gerçekten kötü bir zemin ve aşırı bir rüzgar vardı. Hatta benim bir pozisyonumda rüzgarın nasıl kuvvetli olduğu bayağı bir belli oldu. Puan ya da puanlarla dönmek istiyorduk. Amacımız buydu. Aldığımız galibiyet bizim için çok iyi oldu. Herkesi tebrik ediyorum. 3 gün sonra Kayserispor ile bir kupa maçımız var. Grup liderliği adına çok önemli bir maç. Kazanarak grubu ilk sırada tamamlamak istiyoruz”

ALİ TURAN "İKİNCİ DEVREYE İYİ BAŞLAMAK ÖNEMLİYDİ. BUNU DA BAŞARDIK"

Yeşil-beyazlı ekibin defansının etkili isimlerinden olan tecrübeli oyuncu Ali Turan ise alınan galibiyetle ilgili şunları söyledi: “Sezonun ikinci devresine puan ya da puanlarla başlamak istiyorduk. Maça baktığımızda hava ve saha şartları kötüydü. O sahada mücadele etmek lazımdı. Bizde bunu fazlasıyla yaptık. Takım olarak iyi oyun sergiledik. Özellikle golleri bulduktan sonra kontrol bize geçti. Rakip ikinci yarı tamamen doldur-boşalta yöneldi. Gol fırsatı vermedik. İkinci devreye iyi başlamak önemliydi. Bunu başardık ve 3 puanla dönüyoruz. Şimdi önümüzde bir kupa maçı var. O maçta da galip gelerek bir üst tura birinci olarak çıkmak istiyoruz. İnşallah hem ligde hem de kupada iyi yerlere gelmek istiyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.