Konyaspor'da taşlar yerinden oynayacak

Konyaspor'da taşlar yerinden oynayacak

Ligin ilk iki maçında istenilen futbolu ve sonucu alamayan Konyaspor'da, hedef Gaziantep Belediye maçıyla birlikte yükselişe geçmek.

Torku Konyaspor’da izin bitti ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları önceki akşama yapılan antrenmanla başladı.. Yeşil-beyazlılar, yeni transferleriyle çıkacakları Gaziantep maçını kazanarak lige yeni bir başlangıç yapmayı planlıyor.

1461 Trabzon maçı sonrasında verilen iki günlük izinin ardından yeniden topbaşı yapan Kartallar, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yenileme çalışması yaptı.. Antrenmana dinlendirilen Recep Aydın ve Şenol Akın ile tedavisine devam edilen Semih Aydilek ve izinli olan Serkan Şahin ve Ümit Milli Takım kampında bulunan Ali Dere katılmadı. Bilal Aziz ise, takımdan ayrı çalıştı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 ile devam etti. Oyuncular antrenmanı gruplar halinde yapılan koşu ve açma germe hareketleriyle tamamladı. Torku Konyaspor, Gaziantep maçının hazırlıklarını dün de akşam saatlerinde gerçekleştirdiği kondisyon ve teknik-taktik antrenmanıyla sürdürdü.. Bugün muhtemelen çift çalışma yapacak olan yeşil-beyazlı takımda antrenmanlar 15 Eylül tarihine kadar aralıksız devam edecek.

Sezon başında yapılan transferlere rağmen ligin ilk iki haftasında beklenmedik sonuçlar alarak, iki maçı puansıza kapatan Konyaspor’da Bulgar oyuncu Angelov ve Kartalspor’dan transfer edilen Ahmet Gökhan’ın sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.. Yeşil-beyazlı takımda, kadro transferin son gününde Sanica Boru Elazığspor’dan forvet oyuncusu Sinan Özkan ve Gaziantepspor’dan defans oyuncusu Ali Turan’la güçlendirildi.

Torku Konyaspor’da hedef, yeni transferleriyle çıkacağı Gaziantep maçını kazanarak lige yeni bir başlangıç yapmak.. Lig öncesi ilk beş maçı kazanmayı amaçlayan, ancak ilk iki hafta da alınan yenilgilerle bunu gerçekleştiremeyen Torku Konyaspor’da yönetim, teknik kadro ve oyuncular takımın geleceğinden ümitli.

KAYSERİSPOR'LA HAZIRLIK MAÇI

A Milli Takımın 2014 Dünya Kupası Grup Eleme maçları nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, 9 Eylül Pazar günü Kayseri’de Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kayserispor ile hazırlık maçı oynayacak. Kayseri'de oynanacak olan müsabakada teknik direktör Hüsnü Özkara, yeni transferler ile bugüne kadar şans vermedeği oyunculara da bu karşılaşmada yer verecek. Konyaspor 8 Eylül Cumartesi günü Kayseri’ye hareket edecek. Mücadele 9 Eylül Pazar günü saat 17:00’de Kayserispor Kadir Has Tesisleri’nde başlayacak. 

TARAFTARLARDAN ZİYARET

Tribün gruplarından Nalçacılılar Taraftar Grubu üyeleri şehir merkezinden oluşturdukları konvoy ile Torku Konyaspor’un önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Meşaleler yakarak teknik heyete ve oyunculara sevgi gösterilerinde bulunan grup üyeleri daha sonra sahaya inerek teknik direktör Hüsnü Özkara’ya çiçek, takıma da tatlı ikramında bulunurken, başarılar diledi. Taraftarların desteğine teşekkür eden teknik Özkara’da, ilk iki haftada alınan sonuçlarla üzdükleri taraftarları ve camiayı bundan sonraki haftalarda elde edecekleri galibiyetlerle sevindirerek mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum