Konyaspor'da mesai devam ediyor

Konyaspor'da mesai devam ediyor

Beşiktaş ile oynanan ve 2-2 berabere sona eren 2.hafta maçının ardından 3 gün izin kullanan Atiker Konyasporlu futbolcular, Kayacık Tesisleri'nde yapılan antrenmanla Antalyaspor ile 3.haftada deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor

7 EKSİKLE ÇALIŞTI

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmana milli takımlarda bulunan Jagos Vukovic, Dimitar Rangelov, Riad Bajic, Amir Hadziahmetovic, Deni Milosevic, Nejc Skubic ile Vedat Bora katılmazken, Ali Çamdalı salon çalışmasının ardından tedavi oldu.Salonda iki grup halinde yapılan CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başlayan antrenman sahada dayanıklılık ve koşu çalışması ile devam etti. Futbolcular 5'e 3 top kapma çalışması ve topla oyun ile antrenmanı tamamladı.Al Nassr'a transferi yılan hikayesine dönen Alban Meha, Atiker Konyaspor'a geri döndü. Arnavut futbolcu ile Atiker Konyaspor'un yeni transfer Jens Jonsson takımla birlikte yapılan çalışmada yer aldı. Jens Jonsson ve Alban Meha takımla birlikte yapılan çalışmada yer aldı.

JONSSON SİFTAH YAPTI

Geçtiğimiz günlerde Danimarka Süper Lig ekiplerinden  AGF Aarhus'tan transfer edilen Jens Jonsson, Atiker Konyaspor ile ilk antremanına çıktı. Danimarkalı futbolcu, antremanda gösterdiği hırsı ve performansı ile teknik heyetin gözüne girdi. Ön libero mevkiinde görev yapan Jens Jonsson'un Atiker Konyaspor'un hafta sonu oynayacağı TFF 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile oynanacak hazırlık maçında forma şansı bulması bekleniyor.

İLK 18'E GİREMEDİ

Atiker Konyaspor'dan ayrılması gündemde olan İbrahim Sissoko, Aykut Kocaman'dan forma şansı bekliyor. Deneyimli oyuncu, Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor'un Çaykur Rizespor ve Beşiktaş ile oynadığı maçlarda ilk 18'e dahi giremedi. Sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde olan Atiker Konyaspor'un kanat oyuncusu İbrahim Sissoko, kendisinin performansına engel olan fazla kilolarını verdi. Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman tarafından kendisine son şans verilen Sissokko bulduğu şansı iyi değerlendirdi. İlk olarak Atiker Konyaspor'un Avusturya'nın  Langelfeld Kasabası'nda gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlık kampına ardından Atiker Konyaspor'un Hollanda'da gerçekleştirdiği ikinci etap hazırlık kampına katılan İbrahim Sissokko, formayı kaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.