Konyaspor'da mesai başladı

Konyaspor'da mesai başladı

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman Samuel Holmen ve Kenan Özer dışında tüm oyuncuların katılımıyla sağanak yağış altında yapıldı

YAĞMUR ALTINDA İLK İDMAN

Torku Konyaspor’da ikinci yarı hazırlık kampı Antalya Belek’te başladı. İlk yarının tamamlanmasının ardından bir hafta dinlenen yeşil-beyazlılar Pazar günü Belek’te toplandılar ve ikinci yarı için ilik antrenmanı dün otelini sahasında yaptı. Sağanak yağmur nedeniyle koşu çalışması gerçekleştiren temsilcimiz, Öğleden sonra ikinci çalışmaya çıktı. Torku Konyaspor’un kampına tüm oyuncular katıldı.  Günde çift antrenman yapacak olan Kartallar, 8 Ocak Cuma günü sabah çalışmasının ardından havayoluyla İstanbul’a uçacaklar ve oradan feribotla Bursa’ya geçecekler. Torku Konyaspor, 9 Ocak Cumartesi günü İnegölspor ile Ziraat Türkiye kupasında, G grubundaki 3. maçına çıkacak. Temsilcimiz, bu karşılaşmanın ardından hızlı trenle Konya’ya dönecek  ve Ziraat Türkiye kupası 4. maçı ile ligin ikinci yarı hazırlıklarını tesislerde sürdürecek.  Ziraat Türkiye kupasında, grupta 4. maçını da 12 Ocak Salı günü Konya’da yine İnegölspor ile oynayacak olan Torku Konyaspor, ligin ikinci yarı perdesini de deplasmanda Akhisar maçıyla açacak.

GOLLERE 10 FUTBOLCU İMZA ATTI

Torku Konyaspor’un ilk yarıda attığı gollerde 10 futbolcunun imzası bulunurken, en golcü ise rakip fileleri 4 kez havalandıran Meha oldu.  Gösterişsiz futbolu ile dikkat çeken ve takıma en çok katkıyı sağlayan Meha Galatasaray, Sivasspor, Trabzonspor ve Eskişehirspor maçlarında golle buluştu.

Torku Konyaspor’da, gollerde genelde yabancı futbolcular ön plana çıkarken,  Meha’nın ardından Holmen ve Bajiç 3’er gol attılar. Holmen; Mersin, Gaziantep ve Eskişehirspor, Bajiç ise, Gaziantepspor, Antalyaspor ve Bursaspor maçlarında rakip fileleri havalandırdı. Kartal’da, Traore; Mersin ve Trabzon maçlarında 2 gol atarken, diğer golleri ise Akhisar’dan Ferreira kendi kalesine, Vukoviç (Kayserispor), Sissoko (Osmanlıspor), Abdülkerim ‘Eskişehirspor), Kibong (Antalyaspor), Ali Çamdalı (Antalyaspor) ve Ömer Ali (Kasımpaşa) kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.