Konyaspor'da işler yolunda

Konyaspor'da işler yolunda

Spor Toto Süperi ligde ikinci yarıya deplasmanda Akhisar galibiyetiyle iyi bir başlangıç yapan Torku Konyaspor, son 8 maçta kaybetmeyerek 20 puan aldı. Başakşehir hazırlıkları salı günü başlayacak

KARTAL İYİCE MORALLENDİ

Torku Konyaspor’da Gaziantepspor galibiyeti moral dopingi oldu. İlk 3 umutları iyice arttı.  Ligin 25. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen ve rakibini Holmen’in golüyle yenen Torku Konyaspor, üçüncü sıradaki yerini koruyarak Başakşehir’in yenilmesiyle aradaki puan farkını 6’ya çıkarttı. Yeşil-beyazlı takımda Gaziantep galibiyeti ve ilk üç umutlarının artması takım üzerinde moral dopingi oldu.

Cumartesi günü oynanana maçın ardından karayoluyla Konya’ya dönen Torku Konyaspor’da futbolculara iki gün izin verildi. Bugün de dinlenecek olan Kartallar, 26. hafta da içi sahada Başakşehir ile oynayacakları önemli maçın hazırlıklarına Salı günü başlayacaklar. Takımda sakat olan Traore dışında eksik yok. Bu futbolcunun durumunun da iyiye gittiği hazır olması halinde Başakşehir maçında forma giyebileceği öğrenildi.

8 MAÇTA 20 PUAN

Spor Toto Süperi ligde ikinci yarıya deplasmanda Akhisar galibiyetiyle iyi bir başlangıç yapan Torku Konyaspor, son 8 maçta kaybetmeyerek  20 puan aldı.  Kartallar, ikinci yarıda oynadıkları karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmezken, 6 maçı kazandı, 2 karşılaşmadan da sahadan beraberlikle ayrıldı. Fikstüre göre Torku Konyaspor; Akhisar, Kayserispor, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Gaziantepspor’u  yendi, Galatasaray ve Osmanlıspor ile de berabere kaldı. Ligde, yenilmezlik ünvanını üst üste 8 maça çıkartan Torku Konyaspor, son 4 maçını da kazanarak çıkışını sürdürdü. Yeşil-beyazlılar, ikinci yarıda oynadıkları 8 maçta 11 gol attı, 2 gol yedi.

KAZANMAYA ALIŞTIK 

Torku Konyaspor'un 1-0 kazandığı Gaziantepspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman, yıllardır her takım için zorlu geçen Gaziantep deplasmanından 3 puanla ayrıldıkları ve kazanmayı alışkanlık haline getirerek yollarına devam ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Kocaman, Gaziantepspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Gaziantepspor maçları her takım için yıllardan bu yana zorlu geçen deplasmanlardan biri. Son vuruşlarımızda iyiydi. Ama diğer yanda çok başarılı bir kaleci vardı. Karcemaskas görevini en iyi şekilde yaptı. Zorlu bir deplasmandan galibiyetle dönmek memnun edici. Kazanmayı alışkanlık haline getirerek yolumuza devam ediyoruz” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.