Konyaspor’da iki transfer birden

Konyaspor’da iki transfer birden

Konyaspor’da transfer hareketliliği hız kazandı. Yeşil-beyazlı ekip bir gurbetçi ve bir yerli oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı.

Konyaspor gelecek sezon planlamasına hız verdi ve transferde atağa geçti. Yeşil-Beyazlılar on numara transferini yurt dışından yaparken orta sahaya ise yerli bir isim takviye etti. Yeşil-beyazlı yönetim, Arnavutluk temsilcisi KF Egnatia’da forma giyen Melih İbrahimoğlu ile prensipte anlaştı. Konyaspor, Melih İbrahimoğlu için kulübü KF Egnatia’ya teklif yaptı. Yeşil-Beyazlılar, KF Egnatia kulübü ve Melih İbrahimoğlu ile görüşmelerini sonuçlandırdı.
SOL KANADA YERLİ TAKVİYE
Konyaspor Adana Demirspor ile olan sözleşmesini fesheden Süper Lig'in tecrübeli oyuncvusu Yusuf Erdoğan ile anlaşma sağladı. Geride kalan sezonun son bölümünde alacakları ödenmediği gerekçesiyle Adana Demirspor ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Yusuf Erdoğan'ın 2024-2025 sezonunda forma giyeceği takım belli oldu.
Süper Lig'den birçok takımın peşinde olduğu 31 yaşındaki futbolcunun transferinde mutlu sona ulaşan takım Konyaspor oldu. Sol bek ve sol kanatta forma giyebilen tecrübeli oyuncu önümüzdeki günlerde sağlık kontrolü için Konya’ya gelecek. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 40 maçta sahaya çıkan Yusuf Erdoğan, 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum