Konyaspor'da hedef galibiyet

Konyaspor'da hedef galibiyet

Torku Konyaspor’da Kayserispor maçı hazırlıkları başladı. Moral süper.

Torku Konyaspor’da Kayserispor maçı hazırlıkları başladı. Moral süper. Planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Ziraat Türkiye kupasında bu sezon başarılı biri çıkış yakalayan ve gruptan birinci olarak çıkmayı garantileyen Konyaspor lige döndü. Kartallar, 19. hafta maçında, cumartesi günü Kayserispor ile 4 gün arayla ikinci kez karşı karşıya gelecek. Rakibini Salı günü deplasmanda tek golle yenerek kupada yoluna emin adımlarla devam eden Torku Konyaspor, Kayserispor’u Cumartesi günü de yenerek ligde de istikrarlı çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

BASINA KAPALI

Kupa maçı sonrası bir gün dinlenen yeşil-beyazlılar dün düz koşular ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Bugün de basın ve taraftarlara kapalı olarak Kayacık tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yapacak olan yeşil-beyazlılar daha sonra tesislerde dinlenmeye çekilecek. Konyaspor’da, Kayserispor ile ligde oynanacak maç öncesi H. İbrahim dışında önemli bir eksiklik yok.  Moral süper. Camia 3 puanda birleşti.

VEDAT MURİÇ ISRARI

Ziraat Türkiye kupasında üst turları hedefleyen, ligde de sezonu ilk 7 takım arasında bitirmeyi arzulayan Torku Konyaspor’da kadro sol ve sağ bek olarak devre arasında iki futbolcuyla güçlendirildi. Kartal’da Giresunspor'un forvet oyuncusu Vedat Muriç’in transferi konusunda görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Bilindiği gibi Vedat Bora sezon sonuna kadar bu kulübe kiralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.