Konyaspor’da hazırlıklar başladı

Konyaspor’da hazırlıklar başladı

Atiker Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına dün Kayacık Tesislerinde toplanarak başladı.

 

Atiker Konyaspor’da yaklaşık 1,5 aylık uzun tatil sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip dün Kayacık Tesisleri’nde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı ekip bir dizi sağlık testinden geçecek. Konyaspor, 13 günlük kamp için 3 Temmuz’da ise Bolu’ya gidecek. 3-16 Temmuz tarihleri arasında Bolu/Gerede’de I. Etap hazırlıklarını  gerçekleştirecek olan Atiker Konyaspor  daha sonra kısa süreli izin yapacak.  İznin ardından yeşil-beyazlı ekip hazırlıklarına Hollanda’da devam edecek.  Atiker Konyaspor İkinci  etap hazırlık kampı çalışmalarının 20 Temmuz 1 Ağustos tarihleri arasında Hollanda/Arnheim’da gerçekleştirecek.

 

İSKELET KADRO KORUNACAK 

Atiker Konyaspor  yeni sezon öncesinde mevcut kadrosunu koruyacak. Yeşil-beyazlı ekip Anadolu Selçukspor’dan genç oyuncularla takviye yaparken eksik mevkilere de 4-5 transfer yapmayı planlıyor. Atiker Konyaspor yönetimi yeni teknik direktör Rıza Çalımbay ile yapacağı görüşme sonrası hocanın raporuna göre hareket edecek. Çalımbay takımda kalacak, kiralanacak ve gönderilecek oyuncularla ilgili raporunu yönetime sunduktan sonra  futbol komitesi bu rapora göre çalışmalarını yoğunlaştıracak.

TRANSFERLER HAFTA İÇİNDE NETLİK KAZANACAK

Atiker Konyaspor  yeni sezon öncesinde takımda bazı mevkilere transfer yapmayı planlıyor.  İleri uçta  Eto’o, Adis Jahovic, Yatabare, Traore gibi isimlerin yanına genç oyunculardan takviye yapmayı planlayan yeşil-beyazlı yönetim nokta transfer için orta saha ve defans mevkilerini düşünüyor. Defans hattını alternatifli hale getirmek isteyen yönetim ilk olarak Trabzonspor’da forma giyen stoper Uğur Demirok ile anlaşma sağladı. Başarılı oyuncunun bugün resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.  Atiker Konyaspor yönetimi  bu hafta içerisinde transferlerin yüzde 70’ini tamamlamayı planlıyor.  Yeşil-beyazlı yönetim sol bek ve orta saha transferlerine de bu hafta içerisinde imza attırmayı planlıyor.  

ANADOLU’DAN 5 U21’DEN 2 OYUNCU

Atiker Konyaspor’da yeni sezon hazırlıklarına Anadolu Selçukspor’dan 5 U21 takımından ise 2 oyuncu dahil oldu.  Bu oyuncuların dışındaki diğer oyuncular tekrar kiralanacak. Kampa pilot takım Anadolu Selçukspor’dan kaleci Mücahit Atalay, golcü Mücahit Can Akçay, sağ bek Savaş Polat, sol bek Ali Yaşar dahil oldu. Bu oyuncular performansları ile Rıza Çalımbay’ın gözüne girmeye çalışacak.

KİRALANACAK OYUNCULAR

Atiker Konyaspor’da yeni sezonda tekrar kiralanması beklenen oyuncuların isimleri  şu şekilde: Recep Aydın(Orta Saha) Can Demir Aktav(Stoper), Abdülkerim Bardakçı(Stoper), İsmail Güven (Orta saha), Burak Saban (Orta saha) İbrahim Alan: (forvet) Emre Can Atila (Orta saha), Sertan Yiğenoğlu: (Stoper)K.Kaan Özdemir (sol bek), Halil İbrahim Sönmez(forvet).

FERHAT TÜRKOĞLU   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.