Konyaspor’da  gençleştirme operasyonu

Konyaspor’da gençleştirme operasyonu

Konyaspor yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonda yeni bir yapılanma içerisine girerek takımı gençleştirmek istiyor. Yönetim transferde de bu politika ile hareket ediyor

Konyaspor, geçen sezonu zorlu bir mücadeleyle tamamlamış ve ligde kalmayı başarmıştı. Bu sezon ise yeşil-beyazlı ekip, kadro derinliğini artırmak ve güçlü bir takım oluşturmak için harekete geçti.
Takımdan 10 oyuncuyla yollar ayrılırken, deneyimli isim Adil Demirbağ'ın sözleşmesi uzatıldı ve Hırvat savunmacı Josip Calusic ile 2 yıllık anlaşma imzalandı.
Konyaspor yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonda yeni bir yapılanma içerisine girerek takımı gençleştirmek istiyor. Yönetim transferde de bu politika ile hareket ediyor
SAVUNMA İÇİN GENÇ SAĞ BEK
Transfer yasağını kaldıran yeşil-beyazlı ekip ilk transferini stoper mevkiine yaptı. Savunmasını sağlam tutmak isteyen Konyaspor sağ kanat için de arayışlarını sürüdürüyor. Sağ bekte Ahmet Oğuz ve Cebrail Karayel ile yolların ayrılmasının ardından bu bölgeye iki takviye yapacak olan Anadolu Kartalı’nın Çorum FK ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kerem Kalafat’ı kadrosuna katmak istediği belirtildi. 23 yaşındaki sağ bek, biten sezonda Çorum FK formasıyla lig, play-off ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda 28 resmi maça çıkarken, 2414 dakika süre aldı ve 6 asistle takımının en çok gol pası veren oyuncularından biri oldu.
KARTAL’A 20’LİK GOLCÜ
Konyaspor, yeni sezonda hücum hattında yaşayacağı potansiyel gol sorununu önceden çözmek için harekete geçti.
Yeşil beyazlı ekip, A Milli Takım'ın genç golcülerinden Melih Bostan'ı radarına aldı. Konyaspor, 20 yaşındaki milli futbolcu için devreye girdi. Transfer görüşmelerinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. Melih Bostan son sezonu Gençlerbirliği formasıyla geçirdi. 15 lig maçına çıkan genç forvet, bu maçlarda 6 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek toplamda 10 gole katkıda bulundu. Futbola 2015-16 yılında Derincespor altyapısında başlayan Melih Bostan, daha sonra Fenerbahçe, Serik Belediye ve Eskişehirspor'da forma giydi. Son olarak Fenerbahçe U-19 forması giyen Bostan, A Milli Takım'da da U-15 ve U-19 seviyelerinde görev aldı. 2026 yılına kadar Gençlerbirliği ile sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki forvetin transferi halinde satışından Fenerbahçe'nin yüzde 50 pay alacağı da ifade edildi.
ORTA SAHA İÇİN UFUK AKYOL
Konyaspor, Antalyaspor’un gurbetçi oyuncusu Ufuk Akyol için nabız yokladı. Soner Dikmen’in takımdan ayrılmasının ardından orta alana yerli bir oyuncu takviye etmek isteyen yönetim; Akdeniz ekibinin kapısını çalarak oyuncunun durumunu sordu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum