Konyaspor’da galibiyet özlemi

Konyaspor’da galibiyet özlemi

Atiker Konyaspor sezona iyi başlangıç yaptığı ligde son 3 maçtır kazanamıyor. Yeşil-beyazlı ekip son 3 haftada bir yenilgi iki beraberlik aldı.

Atiker Konyaspor sezona tarihindeki en başarılı başlangıcını yapmasına rağmen son 3 haftada galibiyet alamadı.   İlk 6 haftada müthiş bir performans sergileyerek 11 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip son 3 maçta sadece 2 puan aldı  
Konyaspor, Kayserispor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettikten sonra galip gelemedi. Temsilcimiz 7. haftada deplasmanda Göztepe’ye 3-2 mağlup olurken, sonraki haftalarda Beşiktaş ile 2-2, Çaykur Rizespor ile de 1-1 berabere kaldı. Zorlu bir maç trafiğinden geçen Atiker Konyaspor, bu hafta sahasında Medipol Başakşehir’i mağlup ederek 3 hafta sonra galip gelmeyi hedefliyor.

Konyaspor kalan 8 haftada Başakşehir, Ankaragücü, Alanyaspor ve Kasımpaşa ile evinde Sivasspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Akhisarspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezonlarda deplasman kabusu yaşayan Atiker Konyaspor bu sezon geride kalan 5 deplasman maçında başarılı bir performans ortaya koydu.
Deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, Pazartesi gününü  dinlenerek geçirdi. Yeşil-beyazlı ekip, ligin 10. haftasında sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına dün başladı . Atiker Konyaspor bir günlük izin sonrasında bugün saat 18.00'de teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı  antrenmanla 27 Ekim Cumartesi günü sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.