Konyaspor'da Çamdalı’nın kadro tercihi merak ediliyor!

Konyaspor'da Çamdalı’nın kadro tercihi merak ediliyor!

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı’nın, Sivasspor karşısına nasıl bir 11 ile çıkacağı taraftarlar arasında menerak konusu oldu

Yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte genç teknik adam son oynanan Samsunspor maçında kadroda 3 değişikliğe gitmişti. Samsunspor karışsında yeni transferlerden Bazoer ilk maçında 11’de görev aldı. Çamdalı; Uğurcan Yazğılı, Oğulcan Ülgün ve Yusuf Erdoğan’ın yerine Bazoer, Ufuk Akyol ve Ndao’ya görev verdi. Yeni transferler Hamidou Keyta ve Blaz Kramer oyuna sonradan dahil oldu

ÇAMDALI KİMLE MAÇA BAŞLAYACAK

Süper Lig’in 6. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak Konyaspor'da forvet pozisyonu için Blaz

Konyaspor, Süper Lig’in 6. haftasında evinde Sivasspor’u ağırlamaya hazırlanırken, teknik direktör Ali Çamdalı’nın forvet tercihi merak konusu oldu. Son haftalarda performansı düşen Umut Nayir’in yerine, transferin son günlerinde kadroya katılan Blaz Kramer’in ilk 11’de başlayabileceği konuşulurken genç hocanın Umut Nayir ile başlaması daha yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Kramer, son oynanan Samsunspor karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna dahil olmuş ve takıma hareket kazandırmıştı. Teknik direktör Ali Çamdalı’nın antrenmanlarda yapacağı taktik çalışmaların ardından forvet pozisyonu için kararını vermesi bekleniyor.

Taraftarlar, Sivasspor karşısında sahada kimle başlanacağını merakla beklerken, Ali Çamdalı’nın yapacağı tercih Konyaspor’un hücum hattını şekillendirecek.

SİVAS’TA 4 EKSİK

Kırmızı-beyazlı ekipte, TÜMOSAN Konyaspor maçı öncesi Rey Manaj, Queensy Menig ve Alaaddin Okumuş'un sakatlığı bulunuyor. Keita Balde ise kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum