Konyaspor'da Antalya planı

Konyaspor'da Antalya planı

Yarın Antalyaspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar basın ve taraftarlara kapalı olarak yapılan taktik antrenmanla devam etti. Kartal'da bütün plan ve program galibiyet üzerine yapılıyor

MORALLER İYİ

Torku Konyaspor’da Cumartesi günü içi sahada Antalyaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün tamamlanacak. Karşılaşmaya Antalya seyircisi alınmayacak. Ligde son iki hafta da aldığı 4 puanla rahatlayan ve Ziraat Türkiye kupasında da Kocaeli Birlikspor’u yenerek gruplara kalan Torku Konyaspor'da hazırlıklar dün de Kayacık tesislerinde basın ve taraftarlara kapalı olarak yapılan taktik antrenmanla devam etti. Bugün de taktik çalışacak olan Kartallar akşamda tesislerde dinlenmeye çekilecekler. Torku Konyaspor’da hedef, Antalyaspor’u da yenerek iyice rahatlamak. Takımda Traore dışında eksik yok. Moral süper. Yeşil-beyazlılar; yöneticisi, teknik adamı ve futbolcusuyla galibiyette birleşti. Torku Konyaspor ile Antalyaspor arasında Cumartesi günü oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak maç öncesi Konyaspor 20 puanla 7. Antalyaspor ise 17 puanla 13. sırada yer almakta. Konyaspor eksi 2, Antalyaspor ise eksi 2 averaja sahip bulunmakta.  Öte yandan, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun Salı günü yaptığı toplantıda alınan karar gereğince; Torku Konyaspor-Antalyaspor maçına Antalyaspor taraftarları alınmayacak. Konyaspor taraftarları içini bilet satışları ise devam ediyor.

 HAKEM: TOLGA ÖZKALFA

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında oynanacak karşılaşmaların hakemleri belli oldu.  Lig’in 14. haftasında oynanacak karşılaşmaların hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; 4, 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler şöyle: Bugün 20.00 Galatasaray-Bursaspor: Suat Arslanboğa. Yarın 13.30 Osmanlıspor-Kasımpaşa: Fırat Aydınus, 16.00 Torku Konyaspor- Antalyaspor: Tolga Özkalfa, 19.00 Kayserispor-Beşiktaş: Bülent Yıldırım. Pazar günü 16.00 Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği: Bülent Birincioğlu, 19.00 Gaziantepspor-Fenerbahçe: Serkan Tokat, 19.00 Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor: İlker Meral. Pazartesi 19.00 Akhisar Belediyespor-Medicana Sivasspor: Özgür Yankaya, 20.00 Trabzonspor- Eskişehirspor: Yaşar Kemal Uğurlu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.