Konyaspor'da 9 günde 3 maç

Konyaspor'da 9 günde 3 maç

Yeşil-beyazlı temsilcimiz 23. hafta maçında cumartesi günü Mersin İdmanyurdu, 3 Mart Çarşamba günü kupada Trabzonspor ve 6 Mart Pazar günü de ligde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Torku Konyaspor’da hedef, ligin 5 taktım arasında bitirerek Avrupa kupalarına katılmak.  Ligde, bu sezon başarılı bir çıkış yakalayarak Sivasspor galibiyetinin ardından 37 puan ve maç fazlasıyla 3. sıraya yükselen Torku Konyaspor, 9 günde lig ve kupada 3 zor maça çıkacak.  Cuma akşamı, 22 haftanın açılış maçında Sivasspor ile karşılaşan ve maçı taraftarlarının desteğiyle kazanarak yenilmezlik ünvanını üst üste 5 maça çıkartan yeşil-beyazlı takımda futbolculara verilen iki günlük izin sürüyor. Bugün de dinlenecek olan Kartallar,  Mersin İdmanyurdu ile  27 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynanacak 23. hafta maçının hazırlıklarına yarın saat 15:00'da Kayacık tesislerinde yapacağı antrenmanla başlayacak. Mersin deplasmanından da puanla dönmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da bu karşılaşma öncesi sarı kart cezalısı Ali Turan dışında eksik yok.

Torku Konyaspor, lig ve kupada 9 günde üç önemli maça çıkacak. Ligin 23. haftasında, Cumartesi günü Mersin ile karşı karşıya gelecek olan Kartallar, 3 Mart Perşembe günü de Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Kupa çeyrek finalinde İstanbul’da oynanan ilk maçta rakibini 2-1 yenin Torku Konyaspor, her türlü beraberlik ve galibiyette turu geçerek adını yarı finale yazdıracak.

Sezonun flaş takımları arasında yer alan Torku Konyaspor, Spor Toto Süperi ligin 24. haftasında ise, 6 Mart Pazar günü Trabzonspor ile iç sahada karşı karşıya gelecek.  

SKUBİC: GOL ATMAK GÜZEL

Medicana Sivasspor karşısında takımımızın ikinci golünü kaydeden Sloven oyuncu Nejc Skubic, zorlu bir maçı daha kazandıkları için mutlu olduklarını, galibiyette gol atarak katkısının olmasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini söyledi. Sezonun ikinci yarısına iyi başladıklarını ve bunu devam ettirme adına her maçın kendileri için büyük önem taşıdğını söyleyen Skubic, "Medicana Sivasspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Erken gelen gol ile rakibin daha fazla üzerimize gelmesi bizi biraz zorladı. Ama takım savunması anlamında iyi işler yaptık. İkinci yarıda ilk bölümlerde ikinci golü bularak biraz da olsa rahatladık. Farkı arttırmak isterken yediğimiz gol rakibin direncini arttırdı. Son dakikaları heyecanlı geçen maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Bu önnemli galibiyette benimde güzel bir gol atarak katkıda bulunmam beni ayrıca mutlu etti. Ama önemli olan takımımızın kazanması ve ligde üst sıralara yükselmesi. Bu golü taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum. Çünkü her maçta olduğu gibi bizi bu maçta da yalnız bırakmadılar ve çok güzel desteklediler" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.