Konyaspor’da 6 oyuncu ile yollar ayrıldı! İsimler şaşırttı

Konyaspor’da 6 oyuncu ile yollar ayrıldı! İsimler şaşırttı

Konyaspor’da sezonun tamamlanamasanın ardından sözleşmesi biten oyuncular takıma veda ediyor. Yeşil-beyazlı ekip sosyal medya hesabından ayrılan oyuncular için ayrı ayrı teşekkür mesajı yayınladı.

Konyaspor’da sezonun tamamlanmasının ardından sözleşmesi biten oyuncular takıma veda ediyor. Yeşil-beyazlı ekip sosyal medya hesabından ayrılan oyuncular için ayrı ayrı teşekkür mesajı yayınladı.

Veda mesajlarında şu ifadelere yer verildi:

TEŞEKKÜRLER TEENAGE HADEBE!

Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu ikinci yarısında transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Teenage Hadebe'ye teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER VALON ETHEMI!

Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu ikinci yarısında geçici transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Valon Ethemi’ye teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER ALEXANDRU CICALDAU!

Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu öncesi geçici transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Alexandru Cicâldău'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER AHMET OĞUZ!

Futbolcumuz Ahmet Oğuz'un sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze iki sezon hizmet eden Ahmet'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER SONER DİKMEN!

Futbolcumuz Soner Dikmen'in sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze üç sezon hizmet eden kaptanımız Soner'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER MUHAMMET DEMİR!

Futbolcumuz Muhammet Demir'in sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze iki sezon hizmet eden Muhammet'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Anadolu Kartalı’nda sözleşmesi sona eren oyunculardan Cebrail Karayel, Kahraman Demirtaş, ve Yunus Mallı ile sözleşme uzatılması beklenmiyor.

Kaynak:SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum