Konyaspor'a kötü haber

Konyaspor'a kötü haber

Miloş davasında şok gelişme. İşte Ayrıntılar...

Miloş davasında şok gelişme. FIFA’nın Konyaspor’a verdiği transfer cezasının kaldırılması için yapılan itiraz usulüne göre yapılmadığı gerekçesiyle tedbir talebi reddedildi. Konyaspor yönetimi bugün yol haritasını belirleyecek

 

Konyaspor’un, CAS beklentisi boşa çıktı... FİFA’nın vermiş olduğu 2 dönemlik transfer yasağı konusunda yürütmenin durdurulması için yapılan itiraz reddedildi. CAS’ın dün İsviçre’de yapmış olduğu toplantıda, Konyaspor’un itirazı görüşüldü. Ancak, itiraz başvurusu usulüne göre yapılmadığı gerekçesiyle geri çevrildi..  

Uluslararası spor mahkemesinin vermiş olduğu bu kararla, FİFA tarafından Konyaspor’a verilen 2 dönemlik transfer yasağı cezası kalkmadı.. CAS’ın kararının olumsuz çıkması üzerine Konyaspor yönetimi muhtemelen bugün toplanarak yeni dönem hazırlıklarını masaya yatıracak. Transfer yasağının kaldırılmaması halinde Konyaspor’a gelmesinin bir anlamı kalmayacağını dile getiren teknik direktör Yılmaz Vural ile yollar ayrılacak..  Böylece, diğer adaylarla görüşülerek teknik kadro sorunu çözülecek..

Transfere yasağının kalkmaması sonucu dış transfer kapısı kapanan Konyaspor’da yönetimin, yasağın kalkmayacağı görüşüyle yapmış olduğu çalışmalar da bugünden itibaren yürürlüğe sokulacak. Buna göre, Konyaspor’da yeni dönem kadrosu belirlendi.. 2 Temmuz’da Isparta Davraz’da başlayacak ve 17 Temmuz’a kadar sürecek birinci dönem kamp kadrosu 27 futbolcudan oluşacak.  

GENÇ FUTBOLCULAR KADRODA

Takımın yeniden yapılandırılması konusunda bilgi veren Başkan Bahattin Karapınar, CAS’ın kararını beklemeden takımı oluşturduklarını, transfer yasağının kalkmaması nedeniyle genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan bir takımla yola çıkacaklarını dile getirdi. Bu arada, yeni teknik kadronun da en geç önümüzdeki hafta ortalarına kadar belirlenmesi beklenmekte. 

Konyaspor’un birinci dönem kamp kadrosunda yer alması beklenen futbolcular şunlar.

Yabancılar: Pawelek, Robak, Perez, Peter, Kere (kiralanabilir). Kadroda yer alan futbolcular: Ertuğrul, Hakan, Gökhan Emreciksin, Ercüment, Ali Dere, Serkan. Kiradan dönenler: Niyazi, Recep, Feyyaz, Muhammet, Nazmi, Can Parlayan.  A-2 den: Gökhan, Ali Kireş, Selim, Tolga, Abdülkerim, Abdullah, Serbay,  Bu arada, Erdinç ve Adnan’ın takıma yeniden dönebilecekleri ileri sürüldü. Ligin son haftalarında kadro dışı kalan ve A2 takımıyla antrenmanlara çıkan Barbaros’unu da kadroya dahil edilmesi beklenmekte. 

FUTBOL FEDERASYONUNDAN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2011-2012 sezonu İlan Edilecek Hususları karara bağladı. İlan edilen Hususlar"da şu konular yer almakta; Müsabaka mevsimi. Transfer ve tescil dönemleri. Yetiştirme Tazminatı hesaplama kriterleri. Oyuncuların uygunluğu ve yabancı oyuncuların statüleri. Profesyonel futbolcuların sigortaları. Emeklilik hakkı kazanma ödentisi. İşlem gideri ve referans bedeli. Kulüp tescil ve aidat bedelleri. Yabancı uyruklu amatör futbolcuların statüleri ile Teknik adamların referans ve vize ücretleri.
 
(Merhaba Özel Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.