Konyaspor yolcu

Konyaspor yolcu

Yarın Kocaelispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da hedef galibiyet olarak belirlendi.

Konyaspor’un Kocaeli yolculuğu bugün başlayacak. Pazar günü, ligde son sırada yer alan Kocaelispor ile zor bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar galibiyet parolasıyla sürdürülüyor.

Kartal’ın önceki gün yapılan antrenmanına kaleci Recep dışında tüm oyuncular katıldı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde Gençlik Geliştirme Projesi sorumlusu İsmet Karababa ve A2 takım teknik sorumlusu Salih Eken ve kaleci antrenörü Mehmet Gönenir yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Uğur Akdemir'in takımdan ayrı olarak düz koşu yaptığı antrenman 5'e 2 ve şut çalışması ile devam etti. Yaklaşık 2 saat süren antrenman tam sahada yapılan taktik çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Serhat Akyüz ve Koray İçten'in kontrol amaçlı olarak katılmadığı çift kale maçta sakatlanan Ali Dere oyunu terk etmek zorunda kaldı.
Kartallar, dün de yeni teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Antrenmandan önce futbolcularla tanışan teknik direktör Doğan’ın, futbolculara “ligin ilk yarısında 37 puan toplayan sizsiniz.  İkinci yarıda şanssız bir dönem geçirdiğinizi biliyorum. Ancak, siz takımı bu kötü gidişten kurtaracak güce sahisiniz. Kocaelispor maçını kazanın ve Konyaspor’un gerçek gücünü gösterin” şeklinde bir konuşma yaptığı öğrenildi. Konyaspor’un Kocaeli seferi bugün başlayacak. Kocaeli’de Baltürk otelde kampa girecek olan yeşil-beyazlılar, hazırlıkları yarın ter idmanıyla tamamlayarak maç saatini beklemeye çekilecekler.
KARAPINAR:İNANCIMIZI KAYBETMEDİK
Sezonun tamamlanmasına 7 hafta kaldığını ve Süper Lig hedefine ulaşma adına inançlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini söyleyen Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, "Mazeret üretmek için söylemiyorum. Konyaspor, bu yıl tarihinin belki de en sıkıntılı günlerini yaşıyordu. Kayyuma gitmekte olan bir takıma arkadaşlarımla birlikte sahip çıktık. Konyaspor'u hala çok iddialı bir durumda yaşatıyoruz. Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Konya'mızın değerli sanayici ve iş adamları ile birlikte yönetim kurulu üyelerimizinde katkılarıyla şu anda ekonomik anlamda Bank Asya 1.Lig'in en iyi konumdaki takımlarından birisiyiz. Konyaspor, sezonun ikinci devresinde maalesef başarısız sonuçlar alındı. Bunun gözle görülür hiçbir sebebi yok. İlk devrede oldukça başarılı olan bir takım, ikinci devrede ne oldu da bu durumlara geldi. Bunun nedenlerini araştırıyoruz. Ama şunu çok net söylüyorum. Son 7 haftada kazanacağımız puanlarla Süper Lig'e çıkacağımız iddiasındayım. Sezon başından beri hep aynı şeyi söylüyorum ve Süper Lig hedefimize ulaşacağımız konusunda inancımı hiçbir zaman kaybetmedim. Bu takımı Süper Lig'e çıkartacağız. Tabi ki bu işler zor ve meşakkatli oluyor. Özellikle sezonun ikinci devresinde yüzümüz hiç gülmedi. Biz bunu Allah'ın bir takdiri ve sınavı olarak görüyoruz. Biz sabredeceğiz ve Konyaspor'u sezon sonunda hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağız" şeklinde görüş belirtti.
RECEP ÖZTÜRK CEZAEVİ’NDE
Futbolda şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Tepecikspor Kulübü Başkanı Temel Eyüpoğlu ile Konyaspor kalecisi Recep Öztürk, Metris Cezaevi’ne gönderildi. Sarıyer Adliyesinde çıkarıldıkları Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanmalarına karar verilen Eyüpoğlu ile Öztürk, Mali Şube Müdürlüğüne ait minibüsle Metris Cezaevi’ne götürüldü. Soruşturma kapsamında, Eyüpoğlu ve Öztürk’ün yanı sıra eski milli futbolcu Fatih Akyel ve Ali Rıza Gültekin tutuklanmış, beş kişi ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.