Konyaspor yenilmiyor

Konyaspor yenilmiyor

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonuna çok iyi bir başlangıç yaptı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, ligde ilk 4 haftada 8 puan toplarken rakiplerine karşı hiç maç kaybetmedi.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa, Kayserispor ve Konyaspor, 4. haftayı namağlup kapatan 3 takım oldu. Haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor'a bu sezonki ilk yenilgisini tattıran Konyaspor haftayı 8 puanla tamamladı ve ligin mağlubiyet yüzü görmeyen 3 takımından biri oldu.

Sezona 4'te 4'le başlayan Kasımpaşa, 2-1'lik Ankaragücü galibiyetiyle zirveye kuruldu. İlk 3 haftayı gol yemeden geçiren Kayserispor da iki kez geri düştüğü ve 10 kişi tamamladığı maçta Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-2 devirmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar bu skorla puanını 8'e yükseltti ve namağlup unvanını korudu.

Süper Lig'e verilen milli ara sonrası Kasımpaşa deplasmanda Galatasaray'la, Konyaspor evinde Fenerbahçe'yle oynayacak. Kayserispor da Göztepe deplasmanında namağlup unvanını korumaya çalışacak.

DEPLASMANDA DA KAYBETMEDİ

Geçtiğimiz sezonlarda deplasman maçlarında başarısız bir Grafik sergileyen Atiker Konyaspor  bu sezon oynadığı ilk iki deplasman maçında 4 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezon  17 haftalık dış saha maçlarında sadece 2 galibiyet 3 beraberlik alarak 9 puan toplamıştı. Atiker Konyaspor bu sezon ise ilk iki deplasman maçında bir beraberlik bir galibiyet alarak 4 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekibin bu başarısını diğer deplasman maçlarında da göstermesi bekleniyor

BURAK TAŞPINAR  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum