Konyaspor vedaya hazırlanıyor

Konyaspor vedaya hazırlanıyor

Konyaspor'da, Cuma akşamı İstanbul deplasmanında Galatasaray ile oynanacak son maçın hazırlıkları puan ümidiyle sürüyor

Yeşil-beyazlı takımın, önceki akşam saatlerinde teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı antrenmana, Fibula kemiğindeki kırık nedeniyle sezonu kapatan ve İzmir’de ameliyat olan Mehmet Batdal ve  rahatsız olduğu ileri sürülen, ancak oynamak istediği gerekçesiyle huzursuzluk çıkaran ve Konya’yı terk eden Erdinç dışında tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman iki takım halinde oynanan çift kale maçla devam etti. Çift kale maçı Peter Grajciar kaptanlığındaki turuncu takım kazandı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartal’da, Galatasaray maçında sarı kart cezalısı Peter forma giyemeyecek.

Konyaspor’da hazırlıklar dün de tek antrenmanla devam etti.. Taktik ağırlıklı antrenmanda tüm futbolcuların hırslı ve istekli oldukları ileri sürüldü. Bugün öğleden sonra bir antrenman daha yapacak olan Konyaspor’da hazırlıklar tamamlanacak ve takım akşam uçakla İstanbul’a giderek Shereton otelde kampa girecek.

Yeşil-beyazlı takımda, Cuma akşamı yapılacak Galatasaray maçının ardından futbolculara izin verilecek. Hafta içerisinde de yönetim kurulu toplanarak yeni dönem planlamasını yapacak.. Alınan bilgilere göre, Bahattin Karapınar Başkanlığındaki yönetim kurulunun öncelikle göreve devam edip etmeme konusunu karara bağlayacağı, ardından da yeni dönem için yapılacak çalışmalara başlanacağı öğrenildi. Yönetim göreve devam etmesi halinde öncelikle teknik direktör sorunu çözülecek. Kalacak futbolcular belirlenecek ve eksiklere göre transfer yapılacak.. Konyaspor’da yeni dönem hazırlıklarının ise Temmuz ayının ilk haftasında başlatılması planlanmakta. 

VELİ: SEZONU İYİ KAPATMAK İSTİYORUZ

Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Veli Acar, kötü bir sezon geçirdiklerini ve bunda en önemli etkenin kendi sahalarında maç kazanamama olduğunu ifade ederken, Galatasaray ile oynayacakları maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak sezonu iyi bir şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.
Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmaya küme düşmelerine rağmen disiplinli bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen Veli Acar, "Cuma günü deplasmanda oynayacağımız Galatasaray maçı ile Spor Toto Süper Lig'e veda edeceğiz. Rakibin Galatasaray olması bu maçta forma giyecek oyuncuların kendilerini göstermeleri ve seneye kendi düşünceleri ile ilgili planlar yapmaları açısından faydalı olacak diye düşünüyorum. Disiplini bozmadan antrenmanlarımıza devam ediyoruz. İnşallah Galatasaray maçından iyi bir sonuç alarak sezonu tamamlamak istiyoruz" dedi.

2010-2011 sezonunu da değerlendiren tecrübeli oyuncumuz Veli Acar, "Sezon bizim açımızdan çok kötü geçti. Geriye dönüp baktığımızda sadece 4 galibiyet aldığımızı görüyoruz. Bu da zaten küme düşmemizin en büyük etkenlerinden birisi oldu. İç sahada bir türlü galibiyet serisi yakalayamadık. Yakalamış olsaydık bu durumlarda olmayacağımızı düşünüyorum. Bu kadronun yeni sezon için korunup seneye hemen Süper Lig'e geri dönüş yapması lazım. Konya şehri gerçekten Süper Lig'i hak ediyor. İnşallah istenen olur ve tekrar Süper Lig'e çıkılır" dedi.

Takımda kalıp-kalmayacağı sorulan tecrübeli oyuncu, "Yöneticilerimizle bu konuda bir görüşmemiz oldu. Onlar fikirlerini söylediler, bizde isteklerimizi ve düşüncelerimizi kendilerine ilettik. Ortak noktada anlaşırsak tabi ki de devam etmeyi düşünüyorum" cevabını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.