Konyaspor Vali Muammer Erol’u konuk etti

Konyaspor Vali Muammer Erol’u konuk etti

Torku Konyaspor Yönetim Kurulunun haftalık olağan toplantıları öncesinde geleneksel hale gelen yemekli bilgilendirme toplantılarının bu haftaki konuğu Konya Valisi Muammer Erol oldu

Torku Konyaspor Yönetim Kurulunun haftalık olağan toplantıları öncesinde geleneksel hale gelen yemekli bilgilendirme toplantılarının bu haftaki konuğu Konya Valisi Muammer Erol oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan Arena Restaurant'ta verilen yemeğe Başkan Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Genel Menajer Önder Sami Güven katıldı.

BAŞKAN VALİ EROL’A BİLGİ VERDİ

Konya Valisi Muammer Erol'a kulüp ve takımın son durumu hakkında bilgi veren Başkan Ahmet Şan, "Kulüp tarihinin en başarılı dönemini yaşıyoruz. Son Gençlerbirliği galibiyetiyle puanımızı 50 yaptık ve Süper Lig'de en fazla puan topladığımız dönemi yakaladık. Bundan sonra alacağımız puanlar bizi Avrupa Kupalarına götürmek için önemli olacak. Ama buraya kadar getirmişken sezonu üçüncü olarak tamamlayıp Avrupa Kupalarına direkt olarak gruplardan katılmak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız" dedi.

ŞEHİR DAHA ÇOK SAHİPLENMELİ

Başkan Şan, destek konusunun daha da artması gerektiğini ifade ederek   "Yönetim Kurulu olarak bugüne kadar elimizden geldiği kadarıyla mali sıkıntı yaşamama adına çalışmalar yaptık. Ama bir noktaya gelip tıkanıyoruz. Bunun aşımı konusunda sayın Başbakanımızla oldukça verimli geçen bir görüşme yaptık. Şehrin artık takıma maddi manevi anlamda daha çok sahiplenmesi gerektiğine inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

KONYASPOR’UN BAŞARISI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Konyaspor'un bu yıl oldukça başarılı bir sezon geçirdiğini ve bunun herkes gibi kendisini de son derece mutlu ettiğini ifade eden Konya Valisi Muammer Erol ise, "Yönetim Kurulu olarak sizlerle sürekli istişare halindeyiz ve yaşadığınız sıkıntıları yakından biliyorum. Maddi sorunların aşılması adına daha sağlam adımların atılması gerektiğinin farkındayız. Bunu gerçekleştirdiğimiz zaman Konyaspor'un başarıları sürekli olur ve her zaman hem kurumsallaşma hem de sportif başarı anlamında adından sıkça söz ettiren bir kulüp haline gelir. Gerekli destek konusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yöneticilerimiz daha sonra Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan idari binamızı ve oluşturulan müzemizi gezdirerek bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.