Konyaspor toplanıyor

Konyaspor toplanıyor

Torku Konyaspor'da futbolculara verilen devre arası tatili bugün sona eriyor. Yeşil-beyazlı futbolcular, bugün Antalya Belek'te toplanacak ve yarın ilk çalışmayı yapacaklar. Bu arada Torku Arena bakıma alındı

9 OCAK'TA İNEGÖL MAÇI VAR

Torku Konyaspor’da devre arası tatilinde son gün. Yeşil-beyazlı futbolcular bugün Antalya Belek’te toplanacaklar. Ligde ilk yarının ardından verilen aranın kısa olması nedeniyle Torku Konyaspor’un Antalya kampı 5 gün sürecek. Belek’te ilk çalışmayı yarın yapacak olan Kartallar 8 Ocak Cuma günü Antalya’dan ayrılacaklar ve 9 Ocak Cumartesi günü İnegölspor ile Ziraat Türkiye kupası G grubunda oynayacakları 3. maç için havayoluyla Bursa’ya gidecekler.

Ligin ilk yarısında başarılı bir dönem geçiren ve ikinci yarıda da aynı başarıyı tekrarlamak isteyen Torku Konyaspor’da takım Cumartesi günü İnegöl maçının ardından hızlı trenle Konya’ya dönecek ve lig hazırlıkları tesislerde sürdürülecek. Kartallar, kupada 4. maçlarını da 12 Ocak Salı günü Konya’da, yine İnegölspor ile oynayacaklar.  

Spor Toto Süper ligde ikinci yarı maçları, tarihlerde değişiklik olmaması halinde 15 Ocak tarihinde başlayacak. Torku Konyaspor, ikinci yarıda 9 maçını içeride, 8 maçını da deplasmanda yapacak. Lig sonu hedefi, 50 puan barajına ulaşmak ve ligi üst sıralarda bitirmek.

ARENA BAKIMA ALINDI

Torku Konyaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun zemini lige verilen arada kış şartları da düşünülerek bakıma alındı. 2015 yılında yeşil-beyazlı ekibin lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının yanı sıra A Milli Futbol Takımımızın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde oynadığı önemli 3 maça da ev sahipliği yapan Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun yorulan ve yer yer deforme olan zemini bölgesel olarak suni güneş ışığıyla düzeltilerek yeniden eski durumuna getirilecek. Yapılan bakım sonrasında Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nda oynanacak 2016 yılının ilk maçı 12 Ocak Salı günü Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4.haftasındaki İnegölspor mücadelesi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.