Konyaspor taraftarından Bahçeli’ye cevap

Konyaspor taraftarından Bahçeli’ye cevap

Torku Konyaspor taraftar gruplarından Nalçacılılar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Konya hakkındaki sözlerine cevap verdi. Nalçacılılar Taraftar Derneği'nden yapılan açıklama şu şekilde: “

“Eylül ve Ekim aylarında milli takımımıza mükemmel bir ev sahipliği göstererek, oluşturduğu sinerjiyle Türkiye'mizi Fransa'ya Avrupa Şampiyonasına gönderen Konya'mız özelinde aleyhte kampanyalara devam edilmektedir. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli karşılaşma öncesi saygı duruşunda çok küçük çapta oluşan ıslıklamaları Konya'ya mal ederek bunların Konya'ya yakışmadığını ve Konya halkının özür dilemesi gerektiğini belirtmiştir. Biz Konyalılar olarak "Ne Mutlu Türküm Diyene" "Vatan Sana Canım Feda" dediğimiz için mi özür dileyeceğiz yoksa Ankara'daki saldırı neticesinde hayatını kaybeden masum insanları düşünerek saygı duruşunda oluşan tepkiyi bertaraf ettiğimiz için mi özür dileyeceğiz? MHP 1. sıra milletvekilimiz Sayın Mustafa Kalaycı da karşılaşmayı yerinde izleyerek taraftarımızdan övgüyle bahseden ifadelerde bulunmuştur.

Konya halkı, zor günler yaşadığımız bu dönemlerde ülkemizi oldukça iyi temsil etmiş ve uzun zamandır yakalanamayan ve tabir-i caizse unutulan milli sinerjiyi tüm Türk halkına hatırlatmıştır. Konuyla alakalı hiçbir oluşumun tarafı ve aleti olmayacağımızı tekrar kamuoyuna bildirir, saygılar sunarız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.