Konyaspor moralsiz

Konyaspor moralsiz

Karabük karşısında alınan 2-2’lik sonuç yeşil-beyazlı camiayı üzüntüye boğdu. Konyaspor’un tecrübeli futbolcuları Hakan Aslantaş ve Emre Toroman, bu kaybın telafisini yapacaklarını söyledi

Konyaspor’da, Karabükspor karşısında alınan 1 puan buruk bir sevinç yaratırken, yeşil-beyazlı takımın iç sahada ikinci kez beraberlikle ayrılması ise üzüntüyle karşılandı. Güçlü rakibi karşısında oyuna daha iyi başlamasına ve daha 1. dakikada golü bulmasına karşın ilerleyen dakikalarda üstünlüğü rakibine kaptıran Konyaspor’da, orta alanda yapılan revizyonda işe yaramadı. Özellikle, teknik adamların tam hazır olmayan Sylla’ya görev vermeleri, Hakan’ı ısrarla savunmanın sol kanadında oynatması tepkilere neden oldu. 

Bucaspor’dan sonra ligini bir yeni takımı Karabükspor ile de içi sahada berabere kalarak 4 puan kaybeden Konyaspor’da, futbolcular dunu aktif dinlenmeyle geçirdiler. Tesislerde masaj yaptıran, saunaya giren yeşil-beyazlı futbolcular daha sonra odalarına çekilerek dinlendiler. Konyaspor’da, Cumartesi akşamı, Ankaragücü ile deplasmanda oynanacak 7. hafta maçının hazırlıkları ise bu sabah gerçekleştirilecek yenileme antrenmanıyla başlayacak. Deplasmanda ilik puanını 2. hafta da Gaziantepespor’dan alan Konyaspor’da hedef, ligde istikrarsız bir görüntü veren Ankaragücü deplasmanından puan çıkartmak. Takımda sakatlığı iyiye giden, ancak henüz takımla birlikte çalışmalara katılmayan İbrahim Ege dışında eksik yok.

ASLANTAŞ: 1 PUANA RAZI OLDUK

Karabükspor maçını değerlendiren Konyasporlu futbolcular Hakan Aslantaş ve Emre Toraman, beraberliğe üzüldüklerini dile getirdiler. Karabükspor maçına da kazanmak için çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını ve berabere kaldıklarını belirten Hakan Aslantaş, üzgün olduklarını ve alınan 1 puana sevinmediklerini söyledi. Aslantaş, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Evimizde oynadığımız her maça olduğu gibi Karabükspor karşılaşmasına da kazanmak için çıktık. Bulduğumuz erken gol ve hemen ardından yakaladığımız net fırsatlar vardı. Bunları değerlendirebilmiş olsaydık istediğimiz sonuçla sahadan ayrılabilirdik. Ama olmadı. Önce beraberlik ardından geriye düştüğümüz golü kalemizde gördük. Kazanmak için her şeyi yaptık. Güzel bir golle eşitliği yakaladık. Galip gelebilecek pozisyonlara da girdik ama bunları golle sonuçlandıramadık. 3 puanla ayrılmak istiyorduk ama 1 puana razı olduk. Artık her maçımız zor ve gerçekten zorlanıyoruz. Üzgünüz. Mutluyuz diyemem. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.”

TOROMAN: TELAFİ EDECEĞİZ

Maça iyi başlamalarına ve golü de erken bulmalarına rağmen yakaladıkları avantajı iyi değerlendiremediklerini belirten takım kaptanı Emre Toraman ise, Karabükspor maçında 2 puan kaybı yaşadıklarını ve bu puan kayıplarını 7. haftada deplasmanda oynayacakları Ankaragücü maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi. Karabükspor karşısında 3 puanı alabilecek pozisyonlara da girdiklerini dile getiren Emre Toraman, konuyla ilgili şunları söyledi. “Zor olacağını biliyorduk. Ama istediklerimizi sahaya yansıttığımız zaman kazanacağımızı da biliyorduk. Oyuna hızlı başladık ve 2. dakikada golü bularak öne geçtik. Golden sonra farkı arttırabilecek pozisyonlara girdik. Fakat bunlarda golü bulamadık. Atacağımız ikinci gol maçın sonucunu değiştirebilirdi. Ardından rakibimiz eşitliği sağladı ve oyunun kontrolünü eline aldı. İkinci yarının hemen başında şanssız bir gol yedik. Baskı kurduk ve beraberliği sağladık. 3 puanı almamız için gerekli olan pozisyonlara girdik. Ancak bunları golle sonuçlandıramadık. Kazanmamız gereken bir maçtı. Sahamızda oynadık. 2-2’lik skorla 2 puan kaybı yaşadık. Bunun için üzgünüz. Bu puan kayıplarını 7. haftada deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağımız maçı kazanarak telafi etmek istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.