Konyaspor maçını bıraktılar Trabzonspor -Ankaragücü maçını izlediler

Konyaspor maçını bıraktılar Trabzonspor -Ankaragücü maçını izlediler

Konyaspor sezonun son maçında evinde Galatasaray’a 3-1 yenildi. Ankaragücü’nün Tarbzonspor’a yenilmesiyle yeşil-beyazlı ekip lide kaldı.

Sezon boyunca kümede kalma adına büyük hesaplar yapan Konyaspor taraftarı son maça beraberlik umuduyla gelmişti. Ancak yeşil-beyazlı takımın futbolu ve alınan sonuç Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki taraftarları Trabzonspor-Ankaragücü maçını izlemeye yöneltti.
Galatasaray karşısında takımları 2-0 geriye düşen Konyaspor taraftarı yeşil-beyazlı ekipten puan umudunu kesti ve Trabzon’dan gelecek haberi beklemeye başladı.
Stadyuma gelen Konyaspor taraftarı telefonlarından Trabzonspor ankaragücü maçını takip etmeye başladı. Sadece stadyumudaki taraftarlar değil maça gelemeyen bir çok Konyaspor sevdalısı yeşil-beyazlı takımın maçını izlemeyi bırakarak Trabzonspor Ankaragücü’nü takip etmeye başladı. 87. dakikaya kadar Ankaragücü’nün önde olduğu maçı pür dikkat takip eden Konyasporlu taraftarların tedirgin bekleyişi bu dakikada Enis Destan’ın beraberlik golüyle sevince dönüştü. Beraberlik Konyaspor’un kümede kalması için yeterli oluyordu ancak hemen 3 dakika sonra yeşil-beyazlı taraftarları mutlu eden Tarbzon’un 3. golü geldi. Bu goller geldikçe Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda gol sesleri yükseldi. Trabzonspor maçı 4-2 kazandı ve bu sonuçla Konyaspor kümede kaldı. Stadyumda yaşanan bu olay uzun süre unutulmamak üzere hafızalara kazındı

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.