Konyaspor korkmuyor

Konyaspor korkmuyor

Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor, güçlü rakibinden çekinmiyor. Kartal’da hazırlıklar Cumartesi günü öğleden sonra yapılacak antrenmanla tamamlanacak

Torku Konyaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları taktik ağırlık antrenmanlarla devam ediyor. Pazar günü Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu stadında 11. hafta maçına çıkacak olan Torku Konyaspor’da planlar puan için yapılıyor. Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanlara sakatlıkları geçen Kaya Tarakçı ile Sissoko’da katılıyor. Yeşil-beyazlı takımda moral iyi.

Dün de tesislerde basın ve taraftarlara kapıla çalışan Kartallar, bugün ve yarında basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik antrenmanlara yapacak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında, Pazar günü oynanacak ve saat 17.00’de başlayacak maçta rakibin yıldızlarını aday markajıyla durdurmayı amaçlayan Konyaspor teknik adamları puan alacaklarından umutlu.

Torku Konyaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları Cumartesi günü öğleden sonra yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Takım akşam da havayoluyla İstanbul’a uçacak. Yeşil-beyazlı takımda Kaya ve Sissoko dışında tüm futbolcuların oynayabilecek durumda oldukları bildirildi. Kartallar, maçtan sonra yine havayoluyla Konya’ya dönecekler.

Fenerbahçe maçıyla deplasmanda 6. dış saha maçına çıkacak olan Torku Konyaspor, geride kalan 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Deplasmanda Osmanlıspor ve Trabzonspor’u yenen, Kayserispor ve Sivasspor ile de berabere kalan yeşil-beyazlılar, 8 puan aldı.. Konyaspor bu maçlarda 5 gol attı ve 7 gol yedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.