Konyaspor, Kocaeli hazırlıklarına başladı

Konyaspor, Kocaeli hazırlıklarına başladı

Konyaspor, Pazar günü deplasmanda lig sonuncusu Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden dün öğle saatlerinde yapılan antrenmanla başladı.

Pazartesi akşamı, ligde kalma mücadelesi veren Rizespor ile berabere kalarak ikincilik şansını zora sokan yeşil-beyazlı ekibin antrenmanı, Gençlik geliştirme proje sorumlusu, teknik direktör İsmet Karababa ve A2 takımı teknik sorumlusu Salih Eken yönetiminde gerçekleştirildi. Tatlıcak tesislerinde yapılan antrenmana, Rize maçında darbe alan Yusuf, Volkan ve Ufukhan katılmayarak tesislerde tedavi oldular. İstanbul’da tedavi olan ve iki haftadır takımdan ayrı kalan Serhat Konya7ya dönerek dün takımla birlikte çalıştı. Antrenmanda, Rize maçında ilk 11’de forma giyenler düz koşu yaparak çalışmayı açma-germe hareketleriyle tamamladı. Diğer futbolcular ise kondisyon çalışması yaptılar ve antrenmanı çift kale maçla tamamladılar.

Kartallar, Rize karşısında çok önemli 2 puan kaybederken, Da Silva ise 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düştü. Brezilyalı futbolcu, yönetmelik gereğince bu hafta ki Kocaeli maçında forma giyemeyecek. Konyaspor’da, Rizespor maçının ardından yapılan karşılıklı görüşmenin ardından yollar ayrılan teknik direktör Fuat Yaman’ın sözleşmesi dün feshedildi. Yeni teknik direktör arayışları konusunda ise görüşmelere başlanıldı. Konyaspor’da Yaman’ın yardımcılığını yapan Mehmet Yıldırım’ın da görevden ayrıldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.