Konyaspor kararlı

Konyaspor kararlı

Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçından sonra düşüncelerini açıklayan Torku Konyaspor'lu oyuncular, özellikle hafta sonunda oynanacak Eskişehir maçını kazanarak çıkışa geçeceklerini söylediler

Lige milli maçlar nedeniyle verilen arada Kasımpaşa ile hazırlık maçında karşılaşan ve 0-0 berabere kalan Torku Konyaspor'da, oyuncular Selim Ay, H.İbrahim Sönmez ve Abdülkerim Bardakçı, Eskişehirspor maçını kazanarak ligde yeniden bir çıkış yakalamak istediklerini söylediler.

AY: HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR

"Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Çalışmalarımızda gayet güzel gidiyor. Kasımpaşa ile oynadığımız hazırlık maçı da o yaptığımız çalışmaların devamıydı. Eksiklerimizi görme ve oynamayan oyuncuların kendilerini tamamlaması adına güzel bir maçtı. Hazırlık maçı da olsa yenilmemek ve gol yememek bizim için moral oluyor. Son haftalarda puan kayıpları yaşıyoruz. Ama biz iyi bir takımız. İnşallah lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip çıkış yakaladığımız 4-5 maçlık periyot gibi yeni bir periyot yakalayıp Konyaspor'u daha üst seviyelere taşırız" dedi.

SÖNMEZ: ÇIKIŞA GEÇMELİYİZ

Halil İbrahim Sönmez: "Bizim adımıza güzel bir hazırlık maçı oldu. Milli maç arasında eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Çekişmeli bir maçtı. İstediğimiz gibi oynadık açıkçası. Ama golü bulamadık. Dediğim gibi bizim adımıza eksiklerimizi görmek iyi oldu. Haftaya ligde sahamızda Eskişehirspor ile oynayacağız. İnşallah o maçı kazanıp ligde yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

BARDAKÇI: DUR DİYECEĞİZ

Abdülkerim Bardakçı: "Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Lig temposunda bir maç oynadık. İnşallah bu tempoyu aynen ligde devam ettiririz ve 3 maçlık kötü gidişe dur deyip, üzerimizdeki toprağı atarak yeniden bir galibiyet serisine başlarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.