Konyaspor ilk peşinde

Konyaspor ilk peşinde

Süper Ligin 9.haftasında deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak olan Konyaspor İstanbul’da bir ilke imza atmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip rakibini yenerek İstanbul’da ilk galibiyetini almak istiyor.

İttifak Holding Konyaspor yarın deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadı'nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı Arda Kardeşler yönetecek

Kardeşler’in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Burak Şeker görev yapacak.

Süper Ligin 9.haftasında deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak olan Konyaspor İstanbul’da bir ilke imza atmak istiyor.

Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ile ligde 41.kez Galatasaray ile karşılaşacak olan Konyaspor, rakibini yenerek İstanbul’da ilk galibiyetini almak istiyor.

Galatasaray ile Konyaspor, Süper Lig'de bugüne kadar 40 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 29 kez sahadan galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise 3 kez rakibini mağlup etti. 8 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı.

Galatasaray'ın 79 golüne, Konyaspor 25 golle karşılık verdi. İki takım arasında oynanan son karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazanmıştı.

Konyaspor, İstanbul’da Galatasaray ile oynadığı 22 maçtan 18’ini kaybederken, 4’ünü beraberlikle tamamladı. Hiç galibiyeti bulunmayan Yeşil-Beyazlılar rakip filelere 17 gol atarken, Galatasaray ise 56 golle karşılık verdi. Konyaspor, İstanbul'da rakibi karşısında en farklı yenilgilerini ise 6-0 ve 5-0’lık skorlarla aldı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.