Konyaspor İlhan Palut ile yola devam edecek

Konyaspor İlhan Palut ile yola devam edecek

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile sezon sonu bitecek olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Kulüpte düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Fatih Özgökçen de katıldı 

Konyaspor mevcut teknik direktörü İlhan Palut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı ekibe tarihinin en başarılı ilk yarı performansını yaşatan genç teknik direktör sezon sonu bitecek olan sözleşmesi  2 yıl daha uzatıldı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu basın toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine Başkan Fatih Özgökçen ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
BAŞARININ SIRRI BİRLİK VE BERABERLİK 
İmza töreninde konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen başarının sırrının birlik ve beraberlik olduğunu ifade etti.
Özgökçen: İlk yarıyı malumunuz sonlandırdık.  Konyaspor belki de tarihinin en başarılı performanslarından birini gösterdi. Tabii burada bu başarıda çeşitli aktörlerin büyük, büyük bir emeği var. Bunların başında yönetim kurulumuz tabii ki oyuncularımız ve oyuncularımızı yönlendiren sahada gerekli talimatları veren başta İlhan Palut hocamız ve teknik ekibimiz var. Burada emeği geçenlere ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fakat daha tabii ki henüz sonuçlanmış herhangi bir bir başarı söz konusu değil. Burada on dokuz maçlık periyot içerisindeki bir durum söz konusu. Ligin tamamı otuz sekiz maçtan ibaret ve bugün itibariyle de ikinci 19 maç artık başlıyor. Aynı disiplinle, aynı çalışma azmi, aynı dirençle biz19 maça da aynı şekilde hazırlanacağız. bu noktada tabii ki herkesin desteğine de ihtiyacımız var. Sezon başında biz dedik hep mütevazı bir takım kuracağız diye. Ama bizi buralara getiren bugün otuz dokuz puanı almamıza en büyük sebep birlik ve beraberliğimizdir. Bu birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz müddetçe eminim ki Konyaspor kulübü daha iyi yerlere de gelecektir. Mücadele etmeyen, mücadele eden, pes etmeyen, disiplinli bir takım oluştuğu için ben başta İlhan Polat hocamıza gerçekten canı gönülden teşekkür ediyorum. Çünkü biraz önce de belirttim. Hep açıklamalarımızda o noktada beyanatta bulunmuştuk. Bizden doksan dakika mücadele eden bir takım bekleyin. Başka herhangi bir şekilde bir şey beklemeyin. Çünkü o mücadele azmi devam ettiği müddetçe de takım bir yere gelecektir demiştik.” diye konuştu. 

whatsapp-image-2022-01-07-at-16-11-49-1.jpeg
TARAFTAR DESTEĞİ BİZİM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK  ÖNEMLİ 
 Fatih Özgökçen ikinci yarı öncesinde taraftara seslenerek: “Buradan tabii ki bir mesajda taraftarlarımıza vermek istiyoruz. Konyaspor, taraftarıyla bütünleşmiş, her yerde bu şekilde anılan bir kulüp. Taraftar ne kadar destek verirse Konyaspor Kulübü o kadar güzel mücadele ediyor. Son maçlarda artan bir taraftar sayısı var. İnşallah bunun Sivasspor maçıyla birlikte daha da iyi yerlere, iyi bir düzeye gelmesini canı gönülden arzu ediyoruz. Ben bu noktada taraftarımıza da canıgönülden teşekkür ediyorum. Tabii ki buradaki en büyük teşekkürlerden biri de burada bazı arkadaşlar var. Yönetim kurulumuzda. Onlara teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizden itibaren gece gündüz demeden çalışma arzu hevesi içerisindeler. Hem mali açıdan hem de kulübün diğer yönetilmesi gereken işler noktasında herkes görevini layıkıyla yapıyor. Altı aylık periyot içerisinde de bunu gösterdiler. Bu noktada ben kendilerine teşekkür ediyorum. 

BEKLENEN İMZAYI ATIYORUZ 
Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen İlhan Palut ile camianın beklediği imzanın atılacağını ifade ederek: “ Çok şey yazıldı, çizildi hocamızla alakalı. Sözleşmenin ne zaman yapılacağı, hangi şartlarda olacağı ve işte bugün o beklenen ana geldik. İnşallah bu atacağımız imza ile hocamızla 2022-2023 sezonundan başlamak üzere iki yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Ben uzatılan, bu sözleşmenin Konyaspor'umuza, şehrimize futbol camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu altı aylık süreç içerisinde gördüğüm o ki hocam tabii şubattan beri burada ama benim bizzat şahit olduğum disiplinli bir çalışma ya kendisine benimsemiş bir yapıya sahip.  Kendine göre ilkeleri olan, oyun stili olan, bu noktada çalışmasını tamamen Konyaspor'a tekzip etmiş, yoğunlaştırmış bir yapıya sahip. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde de güzel sonuçlar alacak bir çalışma içerisine girecektir diye umut ediyorum. Yine belirtmiş olduğum gibi atılacak imzaların takımımıza başarı ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum”
İLHAN PALUT “İLK GELDİĞİM GÜN KADAR HEYECANLIYIM”
Konyaspor Teknik direktörü İlhan Palut, yeniden Konyaspor’a imza attığı için mutlu olduğunu söyledi. Palut, “ İlk önce başkanıma teşekkür ediyorum. Şahsıma yönelttikleri güzel ifadeler için şunu çok rahat söyleyebilirim. Buraya en az ilk geldiğim gün kadar heyecanlıyım şu anda ve mutluyum. Başladığım bir iş var ise bunu bitirene kadar mücadelemi sürdürmek isteyen bir yapım var.
Hem şehir olarak hem camia olarak benimsediğim Konya şehrinde ve Konyaspor camiasında sürdürecek olmam benim için son derece mutluluk ve gurur verici. Başkanımızın söylediği gibi bu tamamen bir ekip çalışması. Başkanımızın önderliğinde yönetimimiz sahada uygulayıcı futbolcu arkadaşlarımız Benim ekibim her ne kadar ekibin görünen yüzü ben olsam da çok değerli bir ekiple çalışıyorum ve taraftarlarımız inşallah el ele vermeye devam edip inanmaya devam edip, mücadele etmeye devam edip şu andaki bu güzel tabloyu sürdürebiliriz” diye konuştu. 
KONYASPOR’DA İYİ İŞLER YAPIYORUZ
Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Konyaspor’da şu anda iyi işler yaptıklarını belirterek, “ Konyaspor'da iyi işler yapıyoruz. Camiayı ve şehri ben ve ekibim tamamen benimsemiş durumdayız. Bir kere şu çok önemli. Ben burada sadece antrenörlük yapıyorum. Bana bu steril alan oluşturulmuş durumda. Bir futbol adamının da en çok istediği noktalardan bir tanesi bu. Ben de bugün bu imzayı atmaktan tekrar toparlarsam son derece mutluyum. son günlerde çok fazla konuşulur olduk. Röportajlar işte başkanım İstanbul'da ben burada bugün itibariyle de bunları da bir şekilde bitirip aynı ciddiyetle iki gün sonra başlayacak lige son derece hazır bir şekilde, konsantre bir şekilde geride bıraktıklarımızı başardıklarımızı unutarak çıkmamız lazım. İnşallah başta Konyaspor camiasına yönetimimize ve bizlere hayırlı olan bir sözleşme olur” dedi.
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum