Konyaspor için el ele verdiler

Konyaspor için el ele verdiler

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Konyaspor yönetim kurulunu ziyaret etti.

TSYD yönetimini Zafer’de bulunan kulüp binasında kabul eden Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Konya şehrinin her kademesiyle el ele vererek bu sıkıntılı dönemi atlatacağına inandıkları için büyük bir heyecanla göreve geldiklerini ve güzel işlere imza atacaklarını söyledi.
TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Eser, Sabit Horasan, Orhan Berk ve Cihat Yazıcı’yı kabul etti. Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Basın Sözcüsü Güven Öten ve Genel Müdür Önder Sami Güven’i ziyaret etti.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öncelikle göreve gelen Ahmet Şan başkanlığındaki yönetim kurulunu kutlayan TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, “Konya’da Konyaspor ile ilgilenen kişi sayısı 100’ü geçmez. Tüm bu kesimlerin ortak düşüncesi olarak önemli bir görevi üstlenerek büyük bir sorumluluğun altına girdiğiniz için sizi ve şahsınızda yönetim kurulunuzu tebrik ediyoruz. Konyaspor, bu şehrin en önemli marka değerlerinden. Bu değer son yıllardaki durumu ve yaşadıkları ile ciddi bir imaj kaybına uğramıştı. Bu imaj kaybının ortadan kaldırılması adına Konyaspor için ne gerekiyorsa herkes gibi bizde yapmaya hazırız. Konyaspor’un artık içerisinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtularak daha güzel günler yaşaması tüm Konyasporluların ortak temennisi. Bunun içinde bir kez daha sizleri kutluyoruz. Göreve gelirken yaptığınız çağrıda ‘Konyaspor için tüm küskünlükleri, kırgınlıkları ortadan kaldırarak Konyaspor’u seven herkesi bu işin içine çekeceğinizi söylemiştiniz’. Böyle bir ortamın oluşacağına ve sorumluluk sahibi herkesin Konyaspor’a elinden geldiği kadarıyla maddi-manevi anlamda destek vereceğine yürekten inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.
Göreve geldikleri gün yaptığı konuşmada Konyaspor konusunda verilen mesajlarda basınında yer aldığını ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, “O gün küskünlüklerin bir kenara bırakılarak sağlanacak birlikteliğe Konya basınının da katkı sağlaması gerektiğinin altını çizmiştik. Yönetim sürecinde ve sonrasında gösterilen ilgi sorumluluğumuzun bir kat daha artmasına neden oldu. Ama biz daha öncede söylediğimiz gibi böyle gençlerle dolu pırıl pırıl bir takım olduğunu görerek büyük bir heyecanla göreve geldik. Tabiki bu işin altından sadece yönetim olarak kalkmamız imkansız. Konyaspor’un içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemden kurtulması için 3 yıllık bir planımız var. Bu süre zarfında Konyasporluyum diyen herkesten maddi manevi anlamda katkı bekliyoruz. El ele vererek daha önceki yıllarda olduğu gibi birliktelik sağlayarak Konyaspor’u güzel günlere kavuşturacağımıza inanıcımız tam” dedi.
Konyaspor’un kadrosunda yer alan oyuncuların takımın başarısı adına sıkıntıları bir kenara bırakarak büyük bir anlayış ve profesyonellik içerisinde davrandıklarını da sözlerine ekleyen Şan, “Bugün genç oyuncularımızın performansı ortada. Kendilerinin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tam bir kolej takımı havasındayız. Gençlerle tecrübeli oyuncular iyi bir hava yakaladılar. Bunun böyle devam etmesi adına yapılması gerekenleri birlikte hareket ederek yapmak zorundayız. Konyaspor’u yeniden ayağa kaldırarak sağlam bir yapı üzerine oturmasını ve yoluna devam etmesini sağlamak hepimizin görevi” dedi. Konuşmaların ardından TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Kulüp Başkanı Ahmet Şan’a günün anısına bir plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.