Konyaspor iç sahada da kazanmak istiyor

Konyaspor iç sahada da kazanmak istiyor

Geçtiğimiz sezonlarda deplasman kabusu yaşayan Atiker Konyaspor bu sezon geride kalan 6 deplasman maçında başarılı bir performans ortaya koydu.

Atiker Konyaspor  bu sezon oynadığı ilk 6 deplasman maçında 9 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip bu başarısını iç sahada da göstermek istiyor. Atiker Konyaspor bu sezon ise ilk 6 deplasman maçında 3 beraberlik 2 galibiyet  ve 1 yenilgi alarak  9 puan topladı. Yeşil-beyazlılar bu maçlarda 9 gol atıp 7 gol yedi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, deplasmanda daha başarılı bir grafik çizdiklerine işaret ederek, “Deplasman performanslarına bakıldığında en başarılı takımlardan biriyiz. Takım geçen sezon boyunca deplasmanda sadece 9 puan toplarken, biz geride kalan haftalarda deplasmanda bu puana ulaştık. Burada bir kere bir takım başarısı var. Ama işin diğer tarafına yani kendi sahamızda oynadığımız maçlara bakıldığında B.B.Erzurumspor, Bursaspor ve son 3 maçımız Fenerbahçe, Beşiktaş, Medipol Başakşehir’e karşı oldu. 3 ihtimalli maçlardı ve baktığınızda biz bu 3 maçı da kazanabilirdik. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını kazanmamız gerekiyordu. Çünkü her türlü avantaj elimize kadar geldi. Medipol Başakşehir maçında ise iki takımda istediklerini yapamadı. Rakip yakaladığı 1,5 pozisyonda golü buldu. Ve maçı kaybettik” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.