Konyaspor hırslı

Konyaspor hırslı

Kocaeli galibiyeti ile moral bulan Konyaspor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Hacettepe maçının hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürüyor. Temsilcimizin tek hedefi kazanarak iyi bir seri yakalamak

Bank Asya 1. ligde ilk iki umutlarını sürdürmesine karşın hedefi Play-Off olarak değiştiren Konyaspor’da Hacettepe maçının hazırlıkları devam ediyor. Ligin ikinci yarısında beklenmedik biri performans sergileyen ve düşüşe geçerek 5. sıraya kadar inen Kartallar, Kocaelispor maçıyla son verdikleri kötü gidişten sonra bu hafta da Hacettepe’yi yenerek çıkışı sürdürmeyi amaçlıyor.

Konyaspor’da, Hacettepe hazırlıkları Pazartesi günü yapılan antrenmanla başladı. Antrenörler Tacettin Doğan, Erol Mıngır ve Hakan Polat’ın yönetiminde Tatlıcak tesislerinde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Kocaelispor maçında ilk 11’de sahaya çıkan futbolcular rejenerasyon (yenileme) çalışması yaparken, diğer oyuncular düzkoşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Çıkış koşuları ve top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam eden antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Konyaspor’da, dün sabah teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenman düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Eser Yağmur, Uğur Akdemir ve Serhat Akyüz’ün takımdan ayrı düz koşu yaptığı antrenman, çıkış koşuları ile devam etti. Top tekniğine ve pasa dayalı çalışmanın yapıldığı antrenman, çift kale maç ile sona erdi. Kartallar, dün akşam saatlerinde teknik-taktik çalışması yaptılar. Tüm oyuncuların oldukça neşeli göründükleri antrenman çift kale maçla sona erdi. Konyaspor’da hazırlıklar bugün ve yarında taktik çalışmalarla devam edecek ve futbolcular Cuma akşamı tesislerde kampa alınacaklar. Kart cezasını tamamlayan Görkem ve Da Silva teknik adamlar görev vermesi halinde bu hafta Hacettepe maçında takımdaki yerlerini alacaklar. Konyaspor yöneticileri, ligde kalma mücadelesi veren Hacettepe’yi de yenerek çıkışı sürdüreceklerini, hedeflerinin 6 maçı da kazanmak olduğunu söylediler.
KAHYA: STRESİ ÜZERİMİZDEN ATTIK
Konyasporlu futbolcu Ramazan Kahya, Kocaelispor karşısında iyi mücadele ederek haftalardır özlemini çektikleri galibiyeti aldıklarını belirtirken, Konyaspor’u sezon sonunda hak ettiği yer olan Süper Lig’e taşıyacaklarını inandıklarını söyledi. Üzerlerindeki haftalardır kazanamamanın vermiş olduğu stres olduğunu ifade eden Ramazan Kahya, “Bunu bitirmek istiyorduk. Kocaelispor karşısında iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Galip geldiğimiz ve kötü gidişe son verdiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah bundan sonra bir seri yakalayıp matematiksel olarak devam eden ilk 2 iddiamızı sonuna kadar kovalayacağız. Konyaspor’u sezon sonunda mutlaka layık olduğu yere yani Süper Lig’e taşıyacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum