Konyaspor hazır kıta

Konyaspor hazır kıta

Konyaspor, Turkcell Süper Liginin 19. haftasında yarın kendi sahasında ağırlayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kartalın hedefi Beşiktaşı puansız göndermek

VEYSEL: BEŞİKTAŞ’I YENEBİLİRİZ

Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı ekip, Beşiktaş karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak için plan yapıyor. Yeşil-beyazlı ekibin golcüsü Veysel Cihan, zorlu maç öncesinde yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşılaşmasından alınacak galibiyetle çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirterek, “Özellikle ikinci yarının başlamasıyla bütün maçların zor geçeceğini biliyoruz. Oynayacağımız Beşiktaş karşılaşması da büyük bir karşılaşma olacak. İç sahada şanssız bir gidişatımız vardı. Onu değiştirmek adına bu karşılaşma bizim için bir fırsat olacak. Zor geçeceğini biliyoruz ama, o günkü saha koşulları ve şartları içerisinde geçen hafta oynadığımız Ankaragücü karşılaşmasındaki gibi birlik ve beraberliğimizi sürdürebilirsek Beşiktaş’ı yenebiliriz. Beşiktaş karşısında önemli olan takımımızın birlik içerisinde olması. Bu karşılaşmada kendi seyircimiz önünde 3 puanı alıp Konya’ya güzel bir sevinç tattırmak istiyoruz. İkinci yarı için aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Onların da katkısıyla daha iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum. Beşiktaş karşısında seyircimizin de desteği ile 3 puanı alıp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.
SERHAT: İYİ MAÇ OLACAK
Kocaelispor’dan transfer edilen forvet oyuncusu Serhat Akın da Beşiktaş karşılaşmasına kadar tam anlamıyla hazır olup, bir an önce takım arkadaşlarına yardımcı olmak istediğini ifade ederek, “Konya’ya geleli 10-15 gün oldu. Buraya geldiğim için de çok mutluyum. Gerek arkadaş ortamı, gerekse hocaların beni hazırlayış şekilleri çok hoşuma gidiyor. Ben de Beşiktaş maçına takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için en iyi şekilde hazır olacağım. İyi bir karşılaşma olacak. Bizim için 3 değil 6 puan değerinde bir maç olacak. Ankaragücü deplasmanından aldığımız 3 puan da hem moral açısından hem de önümüzü görme açısından bizim için iyi oldu. Beşiktaş maçı da çok önemli bir maç ve takımda hava çok iyi. Beşiktaş karşısında 3 puan alacağımıza inanıyorum. Hazırlıklarımız da 3 puan almak için. Önemli olan biran önce tam anlamıyla hazır olup, takım arkadaşlarıma yardımcı olabilmek. Ondan sonra da Konyaspor’u nerelere getirebileceğimizi hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.
KONYASPOR’DA EKSİK YOK
Kendi sahasında uzun süredir galip gelemeyen yeşil-beyazlılar, ara transfer döneminde alınan oyuncularla rakip sahaya daha güçlü bir ekiple çıkmak istiyor. Pazar günü saat 15.00’da Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasında sakatlığı süren Koray İçten ve küçük bir sakatlık geçiren Erdal Kılıçaslan’ın forma giyemeyeceği bildirilirken, ara transfer döneminde takıma katılan oyuncuların bu karşılaşmaya kadar hazır olacağı bildirildi. Öte yandan Beşiktaş karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan yeşil-beyazlı ekipte ekipte cezalı oyuncu bulunmuyor.
BULAK: MORALİMİZ ÇOK İYİ
Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Beşiktaş karşısında mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacaklarını, takımın moral ve motivasyonunun üst düzeyde olduğunu söyledi. Bulak, yaptığı açıklamada, pazar günü Konya’da konuk edecekleri Beşiktaş’ın gücünün farkında olduklarını ve buna göre hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Ankaragücü karşısında deplasmanda alınan galibiyetin takımın özgüvenini yeniden sağladığını ifade eden Bulak, “Bu galibiyetle rahat bir nefes aldık. Şehrin de, takımın da, bizim de moralimiz tekrar yerine geldi. Ancak şimdi önümüzde daha zorlu bir rakip var. Bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.
Beşiktaş ile 3 ihtimalli bir maça çıkacaklarını belirten Bulak, şunları kaydetti: “Beşiktaş maçında mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. Takımın moral ve motivasyonu üst düzeyde. İyi bir oyunla kazanmak istiyoruz. Tek düşüncemiz galibiyet. Ara transfer döneminde kadromuza önemli oyuncular kattık. Yeni oyuncularla birlikte ikinci devre çok daha iyi bir Konyaspor izlettireceğiz. Yeni transferler takıma çok hızlı adapte oldular ve takıma önemli katkıları olacak. Taraftarımızdan da bu maçta tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımlarına destek olmalarını bekliyoruz.” Bu arada Konyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı gerçekleştirdiği antrenmanlarla sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.