‘Konyaspor geliyor bak’

‘Konyaspor geliyor bak’

Atiker Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi 110 okulda seçmelere başladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaz döneminde yapılan görüşmeler neticesinde geliştirilen projeye göre 30 antrenör iki hafta boyunca genç yetenekleri tespit edip akademiye kazandırmaya çalışacak. İlk planda Konya merkezdeki okullarda gerçekleşecek seçmelerde ayrıca futbol okullarının tanıtımı için afiş ve broşür dağıtımı yapılacak.

23423423.jpg

CAMİAYI MUTLU ETTİ

Alt yaş gruplarında Atiker Konyaspor aidiyetinin artırılması için başlatılan projeye öğrencilerin yoğun ilgisi Futbol Gelişim Akademisinde memnuniyetle karşılandı. Öğrencilerin Atiker Konyaspor’a karşı büyük sevgisinin olduğu gözlemlendi. Futbol seçmelerine katılan öğrencilerin küçük kağıtlara yazdıkları Atiker Konyaspor sevgisini içeren yazıları seçmelerdeki altyapı antrenörlerine verdikleri öğrenildi. Anadolu Kartalı’nın sevgisinin küçücük yürekleri doldurması Atiker Konyaspor camiasını mutlu etti.

ATİKER KONYASPOR’A SEVGİMİZ SONSUZ

Atiker Konyaspor’un seçmelerine katılan bir öğrencinin altyapı antrenörüne verdiği kağıtta : “Bugün günlerden Perşembe. Bugün çok güzel bir gün. Bugün 4.sınıflarla inşallah bir maç yapacağız. Çok mutluyuz. Heyecanımızı hiç alamıyoruz. Hala heyecanlıyız. Heyecanımız devam ediyor. Düdüğün sesi hala kulaklarımızda duyuyoruz. Atiker Konyaspor’a sevgimiz sonsuz.” ifadeleri bulunuyordu

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.